ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební firma: - výstavba komunikací, parkovišť - výstavba rodinných domů - strojní omítky - zemní práce - demolice. Prodej: - písek - drcené kamenivo - oblázky.

Práce tesařské, klempířské, pokrývačské. Kompletní dodávka střechy jak šikmé tak i ploché. Rekonstrukce, opravy, kompletní realizace. U plochých střech provedení modifikovanými pásy nebo PVC folie. Rekonstrukce střech a stropů, nadkrovní izolace. Realizace halových systémů. Kompletní opláštění, zastřešení i odvodnění objektu. Montování ...

Práce: - truhlářské - tesařské - rekonstrukce roubených staveb - opravy střech.

Služby: - revize elektro (vyhrazená el. zařízení do 1000V)

Specializujeme se na hydroizolace spodních staveb, plochých a zelených střech, bazénů, jezírek, jímek, nádrží. Zhotovíme autoplachy, párty stany, folie pro reklamní učely atd. -stavby -střechy -bazény -bazénové fólie -jezírka

Činnost: - péče o dřeviny - prořezávání stromů a rizikové kácení stromů - arboristika - instalace bezpečnostních vazeb - zpracování polomů, vývratů - prořezávání ovocných stromů, údržba zeleně - odstranění sněhu ze střech, budov.

Výroba, montáž, dovoz, prodej: -kuchyňské linky -obývací stěny -ratanový nábytek -dětské pokoje -ložnice -koupelnové vybavení -kancelářské vybavení. Kompletní vybavení kuchyní na míru, rekonstrukce kuchyní.

Malířství a natěračství. Práce: -malířské, malování, malby: -byty, bytů -kanceláře, kanceláří -školy -haly -schodiště -natěračské, nátěry, natírání: -okna, dveře (oken, dveří) -topná tělesa, topení, radiátory -ploty, oplocení -střechy -konstrukce.

Práce: - podlahářské - renovace podlah - truhlářství

Truhlářství, výroba: - židle - lavice - stoly - vybavení restaurací a hospod

Zemní a výkopové práce - výkopy, inženýrské sítě - úklid sněhu.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - montáž střešních oken - izolace střech - montáž komínu - frézování komínů.

Pokrývačské a tesařské práce - střechy na klíč - rekonstrukce střech. Výškové práce - kácení stromů nanepřístupných místech. Zahradní a krajinářská činnost - návrhy a projektování zahrad.

Stolařství, truhlářství. Návrh, konzultace, výroba, prodej a montáž nábytku, nábytek: -kuchyně, kuchyňské línky, kuchyňská linka včetně spotřebičů -ložnice: postele, lůžko, lůžka, komoda, komody, noční stolky, stolek -schodiště, schody -kuchyňské stoly, stůl, konferenční stolky -dětské pokoje, dětský pokoj -obývací stěny, stěna -dveře, ...

Dodávka, montáž vzduchotechnická zařízení pro: -strojírenský a potravinářský průmysl -restaurační a ubytovací zařízení -zdravotnická zařízení včetně operačních sálů a další provozy Dodávka, montáž: -klimatizační jednotky TOSHIBA, FUJITSU, ARTEL, CRYOS, DAIKIN Odvlhčovaní prostor: -bazény a lázně -velké objekty -po ...

Práce: Elektro Revize Zabezpečovací a kamerové systémy

Montážní práce v elektroenergetice - údržby, revize, montáže, projekce VN a NN - rekonstrukce transformačních stanic - rekonstrukce a výstavba nového vedení vysokého a nízkého napětí.

zemní práce bagry, výkopy při havarijním úniku po dohodě i v noci a víkendech, přípravné práce pro stavby, půjčování drobné mechanizace, pokládka zámkové dlažby, úpravy terénu zahrad, výkopů, potoků atd. kontakt nejlépe mezi 10-22 hod. V případě nouze kdykoli.

Výroba, prodej, montáž: - střešní okna ZIMA - eurookna ZIMA - balkónové dveře, prosklené stěny, zimní zahrady. Střešní okna ZIMA: - dřevěná střešní okna z lepených lamel vrstvené dřevo) - otočná-jednoduché čištění zvenku i zevnitř - dodávka oken s izolačními dvojskly, žaluzií nebo sluneční clonou - izolační dvojskla U=2, 8 až U=1, ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Zkrášlíme Váš interiér! Naše firma nabízí veškeré podlahářské služby, montujeme a dodáváme kuchyně, vestavěné skříně a různé interiérové vybavení. Náš zkušený architekt vše navrhne dle Vašeho přání a naši odborníci vše namontují v domluveném termínu. Prodej, montáž: Podlahy, podlahářské práce: - PVC - Novilon, MPDF systém, Flotex, plovoucí, ...

Zemní a výkopové práce - bagrování, výkopy - přípravné práce pro stavby - terénní úpravy - úklid a odvoz sněhu. Autodoprava - přeprava a navážení sypkých materiálů - přeprava různých nákladů - doprava štěrku a písku - odvoz sutí.