ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
PK truhlářství Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře, okenice - dřevěné schody, schodiště - venkovní stavby - zahradní pergoly, altány, zastřešení - balkony. Pokrývačské práce: - realizace střechy.

Truhlářství. Truhlářská výroba: - nábytek: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - dětský nábytek - obývací stěny - nábytek do ložnice, postele - předsíňové stěny - komody, úložné prostory - kancelářský nábytek - hotelový nábytek - atypický nábytek - nábytek pro komerční prostory.

Truhlářství, podlahářství Zakázková truhlářská výroba: - dveře, zárubně - schody, schodiště - postele, palandy - interiérový nábytek - vinotéky - lavice, stoly.

Plynoservis. Prodej, montáže a servis plynových kotlů. Plynové kotle značky Vaillant, Junkers, Schaffoteaux a Protherm. Oprava elektrických kotlů Protherm. Prodej: - plynové sporáky, topidla, karmy - plynové a elektrické kotle Opravy výrobků MORA, DESTILA, GAMAT, KARMA, VIADRUS, DAKON, JUNKERS, PROTHERM, VAILLANT, CHAFFOTEAUX.

Výroba: -vodoinstalatérské, topenářské a plynoinstalatérské práce.

Realizace, montáž: - samonosná schodiště (skleněná, kamenná, dřevěná, laminátová)

Výroba, práce: -sklenářství -rámování -zasklívání Prodej, montáž: -Makrolon, plexiskla, -vlnité a trapézové desky -sklolaminátové desky Filon v různých barvách včetně montážních prvků.

Nabízíme: - instalatérské, topenářské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rozvody topení, vody, plynu.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - obkladačské - malířské - elektrikářské - rekonstrukce

Práce: -tesařské -klempířské a pokrývačské práce -provádění montáží dřevěných domů i chat.

Práce: - malířské - natěračské - štukování - pokládka plovoucích podlah.

Zemní práce - úpravy terénů - úpravy břehů - úpravy lesních cest - bagrovací práce pro výkopy - inženýrské sítě - demoliční práce, demolice.

Truhlářství. Výroba kuchyní, kuchyň na míru od truhláře.

Podlahářské a sádrokartonářské práce - pokládka a rekonstrukce podlahy.

Zateplování fasád Obkladačské práce Zednické práce

Zámečnictví, nástrojářství. Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles, kontejnerů a spotřebního zboží. Povrchové úpravy a svařování kovů. Galvanizérství, smaltérství.

Kompletní služby návrh, projekt, prodej, instalace, servis, záruční a pozáruční servis: -kotle, kondenzační kotle, plynový kotel Viessmann Vitocrossal, zplyňovací kotel na kusové dřevo, kompaktní plně automatický peletkový kotel -ohřívače vody, zásobníky TUV, zásobník teplé vody, bivalentní zásobníky teplé vody -termostaty, drátový termostat, ...

Instalatérství a topenářství: -montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, topení, plynu, kotlů, ohřívačů vody, solárních systémů a tepelných čerpadel -montáž a servis plynových spotřebičů a solárních panelů -zpracování projektové dokumentace, doporučení a výběru instalovaných předmětů a ostatních materiálů -dodávka materiálu, ekologická ...

PRONÁJEM: - montážní plošina MP 13 a MP 20, 27 PROVÁDÍ: - výškové práce montážní plošinou MP 20 a MP 27 - výškové práce pomocí horolezecké techniky - střední opravy střech, oplechování a okapy - opravy komínů, demolice a výstavba komínů - nátěračské práce - konstrukce, stavby, okapy - stavební klempířské práce - drobné zednické práce ...

Jeřábnické práce Montáž ocelových konstrukcí Usazování panelů Překládka strojů Překládka stavebních buněk Montáž betonových desek Usazování bazénů v dosahu až 25 m Adrenalinové sporty - skákání na laně (bandži džamping) Vyprošťování havarovaných vozidel Přeprava stavebního materiálu do 3, 5 tuny Pronájem kontejneru 3, 5 tuny ( 8m3 a 3m3 ...

Malířské a natěračské práce - Malování bytů, chodeb, společenských prostor - Nátěr oken, dvěří, plotů, střech - Lakování zábradlí, podlah a schodů - Fládrování (imitace dřeva a mramoru) Obrazy (olejomalby) - Portréty - Akty Ostatní - Antické štuky a mramory - Imitace dřeva (fládrování) - Obrazy a nápisy na fasádách - ...