DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
TRUHLÁŘSTVÍ - vestavěné skříně, kuchyně na míru - zakázkový výroba veškerého nábytku - atypické interiéry, schodiště, - provádíme nejrůznější repliky, renovace Od Vašeho návrhu, přes profesionální zpracování až k úspěšné realizaci k Vaší naprosté spokojenosti. provozovna: Pražská ul. 109/129 Jablonec nad Nisou

Elektroservis Kuna. Opravy: -televizorů, LCD, plazma -monitorů, DVD, GPS, navigací, počítačů. Práce: -elektroinstalatérské. -silnoproudé, slaboproudé rozvody.

PROVÁDÍME: -Generální opravy, výstavba a rekonstrukce střech -Generální opravy střech rodinných domů, chalup včetně sanace dřevěných částí -Komplexní rekonstrukce roubených objektů vč. statických úprav a vestavby obytných půdních prostor. -Opravy a lepení plochých střech-asfaltové pásy, PVC -Hydroizolace střech, falcované střechy -Montáž ...

Pokrývačství. Rekonstrukce, montáže: -střechy, střešní krytiny. Výroba a montáže: -nové střechy -altány -zahradní domky.

Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

Služby: - DJ - diskotéky, karaoke - svatby, firemní párty

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Prodej, e-shop - náhradní díly na plynová zařízení - řídící automatika, ventily, termostaty - elektromotory, elektrody, hořáky - kabely, konektory. Opravy, servis - plynová zařízení, ohřívače, kotle.

Malířství, natěračství, malířské, natěračské práce. Dekorace interierů. Štukatér, štukování. Tapetování. Lepení stropní kazety.

Výroba nábytku, truhlářská výroba - designový a originální nábytek - jídelní stoly - stoly pro restaurace a bary - konferenční stolky a stoly.

Obkladačské práce - pokládka dlažby. - realizace zámkových dlažeb. Další činnost - výstavba zděných plotů, brankových a bránových sloupků - výstavba zahradních domků a pergol - zednické a bourací práce.

Hodinový manžel: - truhlářské, instalatérské, elektrotechnické, dokončovací stavební práce - dopravní a jiné služby.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - občanská výstavba - rekonstrukce - zateplování - střechy - hrubé stavby

Práce, výstavba: - pokládka zámkové dlažby - zděné, drátěné ploty - odvodnění ploch - výkopové práce - bourací práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru (dýha, masiv, DTD desky) - dřevěné schody - dřevěné obklady.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - topenářské - plynařské, plynoinstalace

Služby: - kominík - kominictví - plynařské práce

Truhlářství. Výroba, montáž: -interierový nábytek, obložení -kuchyň, obyvací stěna, vestavěné skříně -obložkové dveře -pergoly, přístřešky.

Stavební práce: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce bytových jader - zateplování rodiných domů - sadrokartonářské práce - pokládka zámkové dlažby.

Kamenictví, kameník, kamenické práce. Výroba, dodávka a montáž: -pomníky ze žuly, mramoru -renovace pomníků -žulové kuchyňské a koupelnové desky-žulové barové pulty, stoly, stůl -parapety -žulové schody -dlažby, obklady -sekání písma (zlacení, stříbření) -ryté portréty -prodej žulová deskovina -prodej kamených drtí.

Dodávka, montáž, servis: - telekomunikační techniky: - telefonní, televizní a datové sítě (metalických a optických), počítačové sítě, strukturovaná kabeláž telekomunikačních zařízení a technologií, pobočkových telefonních ústředen a koncových telekomunikačních zařízení připojovaných k JTS telekomunikační a kabelové systémy, místní telefonní ...

Řemeslo, práce: - kamenosochařství - reprodukční kamenosochař - restaurátor

Zámečnictví, výroba: - brány - zábradlí - schody, schodiště - ploty

Služby: - internetové připojení - hlasové služby VOIP - webhosting - vybudování a rekonstrukce datových sítí, zabezpečení objektu kamerovým a zabezpečovacím systémem - prodej i opravy počítačů