DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Truhlářství, stolařství. Návrh, výroba, prodej a montáž dřevěný nábytek: -dětský a studentský, dětské a studentské pokoje -obývací stěna, stěny, obývák, ložnice -kuchyně, kuchyňská linka -školní nábytek, šatna, šatny -kancelářský nábytek -nábytek do ordinace -altány -zahradní pergoly, pergola -dětská prolézačka -provedení: masiv, lamino.

Prodej, montáž, servis: -topení -voda -centrální vysavače -podlahové topení (vytápění) -sluneční kolektory -natápění bazénů (bezény, bazénu) -tepelná čerpadla (tepelné čerpadlo) -zdravotně technické instalace -speciální rozvody z plastových materiálů pro chemický průmysl -topné kanály-rekonstrukce (kompletní ...

Zednictví, práce: - zednické - omítky - montáž obkladů, dlažeb - zateplování fasád - sádrokartonářské práce.

Práce: - zednické - obkladačské - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - výstavba rodinných domů - zemní práce

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Provádíme elektromontážní práce a opravy elektrických přístrojů. Elektronické zabezpečovací systémy. -domovní a průmyslové silnoproudé elektroinstalace -instalace hromosvodů -elektronické zabezpečovací systémy (EZS) -požární zabezpečovací signalizace (EPS) -kamerové systémy (CCTV) -přístupové systémy (ACCESS).

Služby: - montáž vzduchotechniky - elektroinstalace - montáž, revize hromosvody - montáž kamerové systémy

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Výroba stavebního materiálu a jeho aplikace. Stavební práce: -izolace střech, mostů a základových staveb.

Činnost: - energetické hodnocení budov - energetické posudky, audity - průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) - program NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM - elektrorevize.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - návrh, výroba interiérů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Stolařství. Zhotovení nábytku na míru pro Váš domov, dle Vašich představ a přání. Kuchyňské linky, vestavěné skříně, obývací pokoje, ložnice a mnoho dalšího. Obývací pokoje, dětské pokoje a skříně.

Instalace v oblasti TZB - technických zařízení budov: - voda - topení - plyn - pro novostavby i rekonstrukce rodinných domů, průmyslových objektů a výrobních hal. Montáže: - kotelny - výměníkové stanice - solární kolektory - tepelná čerpadla - klimatizace. Rekonstrukce: - rozvody vody, plynu, kanalizace v panelových domech.

Služby: - truhlářství - návrhy a realizace interiérů.

Výměna stupaček. Oprava, rekonstrukce: -rekonstrukce stoupaček v panelových, činžovních, rodinných domech, firemních prostorech a veřejných místech. -zhotovení projektové dokumentace -výměna nových rozvodů vody a odpadní kanalizace -výměny bytových vodoměrů za nejnižší cenu -výměna domovních soustav -opravy vodovodních a kanalizačních ...

Stavební firma: - rodinné domy na klíč - zateplování fasád - revitalizace panelových domů - rekonstrukce střech.

ACI. Výroba a montáž: - vzduchotechnika - hliníková okna a dveře - venkovní rolety - parapety - venkovní - hliníkové - vnitřní - dřevotřískové, plastové - zimní zahrady - hliníkové fasády - automatické dveře - zasklívání lodžií a balkonů - garážová vrata - střešní okna - zasklení lodžií, balkónů. Zpracování: - ...

Společnost EUROMETALGROUP s.r.o. (EMG) je česká společnost s výrobní tradicí od roku 1996 Technologie na zpracování plechu, CNC dělení hutního materiálu, CNC kovoobrábění, zakázkové zámečnické práce, automotive, lakování. Výroba krbových kamen a silnostěnných kouřovodů. Vývoj a konstrukce ve 2D i 3D, zpracování technologického postupu výroby, ...

Činnost: - revize plynových zařízení - montáž, servis plynových spotřebičů.

Činnost, práce: - zasklívání lodžií.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.