ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Služby: - tepelné izolace - potrubní rozvody topení, horkovodů, parovodů, výměníkových stanic, kotelen a chladících systémů.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Práce: - elektroinstalace - rozvody elektřiny - montáž hromosvodů - revize elektro.

Stolařství, truhlářství, výroba: - nábytek z masivu i lamina - dřevěná okna, dveře - obložení - pergoly, přístřešky. Prodej: - stavební řezivo.

Práce, řemeslo: - zámečník, zámečnictví - drobné obrábění kovů, frézování, soustružení - výroba brány, branky, vrata, ploty

Společnost EIKO s.r.o. se již přes 20 let zaměřuje na poskytování komplexních služeb v oblasti elektro. Kromě sledování nejmodernějších technologií klade důraz především na dlouhodobé zkušenosti v oboru, flexibilitu, kvalitu, spolehlivost a osobní přístup, díky čemuž splňuje i ty nejnáročnější požadavky při řešení zakázek pro domácnosti i firmy. ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - terenní úpravy - demolice - výstavba a rekonstrukce komunikací, kanalizací - výstavba pakovišť - zámková dlažba

Prodej a montáž: - plastová okna a dveře s kompletním servisem. Prodej, rekonstrukce, nové instalace topení, rozvody plynu, revize a opravy plynových spotřebičů.

Provádíme hydroizolace betonových a železobetonových konstrukcí krystalizační metodou..

Stavební elektroinstalační práce slaboproud, silnoproud, MaR rozvody. Inteligentní elektroinstalace. Revize.

Práce, montáž, oprava, kompletní dodávka: -elektroinstalace. Zajištění: -slaboproud -požární zabezpečení -hromosvody -centrální vytápení. Maloobchod, prodej: -elektromateiál -svítidla -systémy podlahového vytápění.

Střechy Krist. Pokrývačství, tesařství, klempířství. Izolační práce. Natěračské práce.

Pokrývačství. Izolační práce, zateplování.

Tesařství, práce: - tesařské. Výroba, stavba: - dřevěné domky - altány - přístřešky.

Elektromontáže: - bytová a domovní elektroinstalace - rekonstrukce rozvodů - montáž satelitních a anténních rozvodů - veřejné osvětlení v bytových domech. Montáž, rekonstrukce, opravy a revize hromosvodů.

Kamenictví. Návrh, výroba, prodej a montáž: -náhrobní desky, hřbitovní pomníky -urny, urna -kuchyňské žulové desky -parapety -schody a dlažba -obklady. Velký výběr žuly (žula), mramorů.

Autodoprava - Doprava sypkých materiálů se sklopnými vozy - Přeprava obalových směsí Zemní a výkopové práce Zimní údržba včetně posypu soli Kontejnerová doprava Prodej štěrku a písků Pneuservis S naší autodopravou přepravujeme sypké materiály po celém Královehradeckém i Pardubickém kraji Zimní údržbu provádíme v Hradci Králové ...

Zakázkové zámečnictví, výroba: - interiérové dekorace - stojany na víno - zábradlí - grily.

Naše služby: - rekultivační práce - kovovýroba - truhlářské práce - stavební práce - strojní výroba - zakládání zahrad - údržba zeleně - pronájem bytů.

Nabídka elektroinstalačních služeb.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.