DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - obkladačské - zednické - stavba krbů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - postele

Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

Poskytujeme drobné stavební práce, opravy a rekonstrukce. Provádíme vnější i vnitřní rozvody vody, kanalizace, plynu či topení.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Projektová činnost ve výstavbě

Provádíme montáže sádrokartonů, půdní vestavby, minerální podhledy, stropy, příčky, kompletní rekonstrukce půdních, bytových a nebytových prostor, zednické práce, zateplování budov.

Dodávka, montáž: - vrtané studny - piloty a mikropiloty - průmyslové izolace - zateplení budov - pokrývačské práce

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Zakázkové truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - skříně - postele - schody

Prodej - použité náhradní díly TATRA 148, 815, PRAGA V35, LIAZ, AVIA Autoservis: - všechny značky ŠKODA, VOLKSWAGEN, AUDI, BMW, MERCEDES, PEUGEOT, RENAULT Pneuservis Odtahovka. Odtahová služba Bagristické práce

Truhlářství. Výroba: -nábytek na míru - kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, stoly -nábytek pro děti, studenty, kancelářský nábytek a jiných bytových prostor.

Provádíme zemní a výkopové práce, demolice, vyklizení budov a objektů.odvoz odpadu a sutě.Pronájem kontejneru od 3m3 do 14m3.Teréní úpravy, výkopy základů, plotů.Prodej a dovoz štěrku, písku, katrované zeminy a kačírku.Převoz stavebních strojů do 7, 5t.

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - kuchyně - ložnice - skříně - dveře

Činnost: - CNC obrábění, frézování - zámečnické práce.

Česká společnost DVS line, a.s. se již od roku 1990 zabývá realizacemi střech. Klade důraz na teoretické znalosti o problematice střešních konstrukcí, střešních materiálů a krytin i tepelně-technických požadavků na střešní pláště. Bezplatné poradenství, nejideálnější řešení oprav s individuální kalkulací Vám poskytne tým vyškolených pracovníků z ...

Práce: - elektroinstalace - revize elektrických zařízení a hromosvodů.

Stavební firma: - rekonstrukce budov - rekonstrukce koupelen - výstavba rodinných domů - omítky - stavba plotů - instalatérské práce.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Činnost: - zateplování domů stříkanou PUR pěnou, PUR panely Výroba, montáž: - garážová vrata, vjezdové brány - ocelové, kované ploty - montáž WPC terasy.

Technické dozorování staveb investora. Služby: - inženýrská činnost - projektování, stavební projekce. Architektonické poradenství. Stavební firma. Stavba, výstavba, realizace, rekonstrukce, demolice, údržba: - bytové a průmyslové stavby. Práce: - veškeré stavební práce - zemní práce.

Práce: -geodetické a kartografické práce: -vyhotovení geometrických plánů -vytyčování hranic pozemků -měření a vytyčování staveb všeho druhu -zaměření skutečného provedení stavby -další úředně ověřené geodetické práce. Prodej, servis přístrojů: -geodetické přístroje a vybavení -nivelační přístroje a příslušenství ...

Kameno Ateliér Hořice s.r.o. Kamenocentrum. Práce: - sochařské - kamenické - kamenosochařské - restaurátorské Služby: - obnova památek, výrobky z umělého kamene - strojní opracování přírodního kamene. Výroba: - zahradní a bytová architektura z umělého pískovce - obklady, dlažby, schody obkladové i masivní, haklíkové zdivo, ...

Práce: - zateplování budov, fasád, domů - sanace budov Zasklívání lodžií (lodžie), balkonů - zasklívací systém OPTIMI-KVADRO. Prodej a dodávky: - zateplovací systémy - dřevoštěpkové desky - nátěrové hmoty apod. - silikonových a akrylátových tmelů, montážních pěn, obkladových lepidel, spárovacích hmot různých odstínů, podkladních ...