DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Výstavba a rekonstrukce: - inženýrské sítě: - vodovody - kanalizace - ČOV (čističky odpadních vod) - chodníky - dětská hřiště Stavby: - malé vodní elektrárny. Zemní práce.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

Společnost Karel Gasgeb poskytuje komplexní služby v oblasti malířství, tapetování a natěračských prací na všechny druhy podkladů. Provádíme malby a nátěry interiérů a exteriérů, malby dětských pokojů, chodeb, obývacích pokojů, malby ložnic, kuchyní atd. Provádíme malby klasické, omyvatelné, dekorativní nebo průmyslové. Mezi naše služby patří také ...

Společnost Střechy komplet - Václav Janda se zabývá realizací a rekonstrukcí střech včetně dalších stavebních prací. Provádíme také stavby rodinných domů na klíč. Zajišťujeme kompletní stavby a rekonstrukce střech, krovů a s tím spojené poradenství. Poskytujeme komplexní služby v oblasti tesařských, klempířských a pokrývačských ...

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Specializujeme se na odborné provedení stavební přípravy před dodáním bazénu, na jeho správné osazení, rozepření speciální konstrukcí, obetonování a úpravu okolí bazénu před montáží zastřešení.

Společnost Novoklima - VECTOR BAU s.r.o. nabízí montáž a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, topení, elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme dodávky těchto zařízení včetně montáže prakticky na klíč. Samozřejmostí je vypracování kalkulace a návrhy technických řešení. Montáž, servis, oprava: - klimatizační jednotky - ...

Tesařství. Řemeslnické práce: - tesařské - konstrukce krovů, pergoly, dřevostavby, palubkové podhledy. Střechy na klíč.

Služby: -pronájem lešení -zateplení -fasády -rodinné domy na klíč -rekonstrukce -výškové práce aj.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Revize, servis, opravy plynových zařízení -plynové, kondenzační kotle -montáž plynových kotlů -revize regulační stanice (RS), plynové stanice, plynovody, spotřebiče, tlakové nádoby Therm, Protherm, Baxi, Immergas, Dakon, Mora, Quantum

Kontrolní a třídící činnost v automobilovém průmyslu Broušení - sklo - vitráže - fazety Broušení - sklo

Společnost SPOKETA s.r.o. se specializuje na vnitřní a vnější stříkané omítky, přičemž klade důraz na kvalitu a moderní přístup. Jejich práce zahrnuje použití prvotřídních produktů od společnosti Profibaustoffe a aplikaci omítek s využitím nejmodernějších technologií a strojního zařízení. Provádíme také zateplování fasád a nabízíme širokou ...

Topenářské a vodoinstalační práce.

Služby: -realizace koupelen -obkladačské práce -pokládka dlažby.

Dodávka, prodej: - střešní pláště - prosvětlovací systémy. Řemeslnické práce: - klempířské práce - opláštění, zateplování objektů.

Elektroinstalace, plynoinstalace vodoinstalace, topenářství, servis, revize, montáž plynových kotlů. Roční prohlídky plynových kotlů

Sklenářské práce: -zasklívání oken -zasklívání vitrín, výlohy -broušení skla a zrcadel -vrtání otvorů -sklenářské práce v terénu.