ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - stavby na klíč - zateplovací fasády - rekonstrukce objektů.

Přípravné práce pro stavby. Pronájem a půjčování věcí movitých. Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství. Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Truhlářství, podlahářství. Zemědělství.

Práce: -zednických, klempířských, pokrývačských, malířských a natěračských prací včetně výškových. Půjčujeme fasádní rámové lešení.

Klempířství a pokrývačství. Dodávka, montáže, výstavba: - nové střešní pláště - tesařské konstrukce. Oprava, opravy, rekonstrukce: - stávající střechy Práce: - klempířské a pokrývačské - tesařské. Dodávka a montáž bezenergetických turbín LOMANCO pro odvětrávání střešních plášťů a průmyslových budov. Izolace, izolování: - plochých ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zelená úsporám.

Práce: -zámečnické, zámečnictví -elektro práce/montáže, opravy/ -satelitní a TV technika/prodej, montáž, servis/ Výroba: -mříže, posuvné brány, vrata, regály, schody -nosné ocelové konstrukce -rozvaděče nízkého napětí

Geodetická společnost: - inženýrská geodézie - geometrické plány - podklady pro projekt - geodetické práce.

Zednické práce, montáže sádrokartonu, bytová jádra, obklady, dlažba, rekonstrukce bytů, zateplování fasád, zámková dlažba.

Kamenictví: - zpracování kamene - žulové dlažby - mramorové dlažby, - teracové dlažby - pomníková výroba - návrhy pomníků - hřbitovní doplňky - schody, stoly, kuchyňské desky - parapety, kamenné drtě, okrasné kameny - zlacení, stříbření - autodoprava do 25t.

Elektromontáže bytové, průmyslové a inteligentní, hromosvody - montáže zabezpečení, kamerových systémů a datových rozvodů - opravy elektroinstalací a revize Prodej: - svítidla - elektromateriál.

Sádrokartony, tepelné izolace. Podkroví - vestavby. Bytová jádra na klíč.

Geodetická činnost: - geometrické plány - vytyčení hranic - věcné břemeno - rozdělení pozemků. Kartografie, mapové práce.

Autodoprava: - autodoprava vozem LIAZ -kontejner s hydraulickou rukou. - zemní a práce pásovým bagrem kubota 4t.

Klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Provádíme realizace nových střech, ale i kompletní rekonstrukce střechy, garáže, přístřešků či pergoly. Práce včetně dodávky materiálu.

Kovovýroba, zámečnické a kovářské práce: -výroba a montáž ocelových a kovových konstrukcí -výroba a opravy ocelových nákladních kontejnerů -práce s lexanem -zámečnické práce - schody, mříže, zábradlí, samonosné pojezdové brány. Zlínský a Olomoucký kraj.

Stavební a prodejní firma Martin Sladký - Stavby WBS provádí výstavbu rodinných domů, rekonstrukce i přestavby. Dále se zabýváme prodejem a montáží vybavení domů, jedná se o krby, interiérové dveře a veškerý nábytek na zakázku. Sídlíme v obci Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí. Stavební firma, výstavba: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce ...

Dodávka: - koaxiální kabely - OPT kabely - UPT kabely - domovní telefony a videotelefony - konektory, spojky, redukce - antény - skupinové SAT a DVB-T přijímače - elektroinstalační materiál Služby: - projektová činnost v oblasti slaboproudých rozvodů, STA, TKR, DT a EPS - montážní činnost v oblasti výstavby a rekonstrukcí STA a TKR - ...

Dodávka, montáž, prodej: - čerpadla, čistírny odpadních vod. Zámečnická výroba. Dodávka investičních celků pro energetiku. Opravy, revize a repase čerpadel. Výroba sítopásových lisů.

Řezání, tvarování a konečná úprava kamenů

Tesařství, pokrývačství - střechy na klíč - dřevostavby, zahradní domky, altány - tesařské práce - pokrývačské práce. Prodej - střešní krytina - okapové systémy - střešní folie - izolace.

Kontroly, revize a zkoušky plynovodů a plynových zařízení a spotřebičů do 50 kW i nad 50 kW

Obkladačské a zednické práce - montáž obkladů.

Montáž, instalace, servis: - průmyslové vodo, topo, plyn - kanalizace - výměna technologických celků. Plynovody: - plynofikace - domovní přípojky plynu. Vodovody: - přeložky vodovodů, plast, litina - realizace domovních vodovodů Kanalizace Čištění topných systémů.

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.