ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Stavební činnost - bytová výstavba - rekonstrukce objektů - zemní práce.

Rozvody - silnoproudu a slaboproudu Dodávka - výrobky firmy V-systém Opravy, servis, rekonstrukce a výstavba - elektroinstalace bytové a průmyslovéevize - elektroslaboproudé rozvody (domácí telefony, PC a STA, elektrické podlahové topení - elektrické podlahové vytápění - temperace okapů a potrubí proti zamrznutí - ...

Hodinový manžel. Oprava nábytku vodovodů, střechy, údržba. Instalatérské, zámečnické. Kompletní přestavba koupelny. Veškeré montáže. Starost o zahradu, sekání trávy, střihání a řezání keřů. Čistění a údržba bazénu. Kácení stromů.

Výroba nábytku na zakázku.

Odklízení - sníh Bourací práce Výkopové práce - terénní úpravy

Výroba, dodávka, montáž: - letní prosklené zahrady - zasklení teras - zahradní skleníky pro drobné pěstitele (21typů, každý o libovolné délce) - velkoplošné skleníky pro zahradnictví - skleníky na zakázku, včetně zpracování dokumentace - generální opravy a přesklívání skleníků - tepelné a stínovací clony do skleníků - vnitřní ...

Práce: - plynařské - revize plynu - montáž plynových spotřebičů.

Činnost - montáž a opravy vodovodních rozvodů - rozvody topných systémů, rozvody plynu - servis plynových spotřebičů.

Výkup a prodej starého dřeva - vykupujeme staré trámy, prkna, podlahy, dřevo z rekonstrukcí i demolic - prodáváme staré dřevo. Činnost - demolice objektů - demoliční práce.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - truhlářské práce.

Činnost: - dokončovací práce v interiéru - malířské, tapetářské práce - pokládka podlah - fasády, stavební úpravy.

Revize tlakových nádob. Revize plynových zařízení. Revize Uherské Hradiště, Hodonín.

Kamenictví, kameník, kamenické práce. Výroba a oprava pomníky, pomníků z přírodního a umělého kamene. Zhotovení nápisy, nápisů. Prodej materiálu a náhrobního zboží. Výroba, dodávka a montáž: -krycí desky, deska -parapety -schody.

Stavební činnost - dřevostavby na klíč - hrubé stavby - krovy, pergoly, altány a - schodiště - dřevěné fasády - sádrokartonářské práce.

Stavební činnost: - rekonstrukce koupelen, bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - výstavba podkrovních bytů - zateplování Kompletní realizace interiérů. Výroba: - kuchyně - nábytek na míru

Truhlářství. Výroba - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - okna, dveře - kancelářský nábytek.

Geodetická kancelář -rozdělení pozemků -zaměření staveb -věcná břemena

Geodetické práce Inženýrská činnost Projekční práce.

Zpracování všechno dokumentací: -venkovní vedení NN, VN -kabelové vedení NN, VN -transformační stanice VN/NN.

Likvidace odpadu. Demolice dopravních a pozemních budov.

Rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - topenářské práce - montáž podlahového topení.

Hodinový manžel - domácí práce a opravy - menší stavební úpravy bytů - opravy elektro a montáž elektro spotřebičů - opravy a výměnu instalace.

Činnost: - zemní, výkopové práce - služby pro zemědělce (setí, sklizeň obilovin, řepky, lisování sena, orba, sečení) - štěpkování, drcení a zpracování dřevní hmoty - nákladní autodoprava. Stavební činnost: - výstavba, údržba rybníků - výstavba, oprava kanalizací.

Služby v oblasti zdvihacích zařízení: - údržbu a opravy stavebních výtahů, jeřábů a zdvihadel, pracovních plošin a regálových zakladačů - revize a revizní zkoušky zdvihacích zařízení, jeřábů, plošin - inspekce a kontroly. Revize plynu: - domovní plynovody - plynové spotřebiče, plynová zařízení - tlakové stanice - tlaková zkouška ...