Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Střechy. Pokrývačství, tesařství. Izolace střešních plášťů. Ochranné nátěry, izolace střešních zahrad. Provádíme rekonstrukce sedlových střech. Hydroizolace plochých střech včetně tepelné izolace.

Nabízíme ruční opracování přírodního i umělého kamene, kvalitní ruční kamenické práce.

Projekční a inženýrská, stavební společnost, činnost: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace, projekce -generální dodavatel stavebních prací HSV a PSV -výstavba, opravy a rekonstrukce, nástavby, vestavby -občanská, bytová a průmyslová výstavba (živnostenské domy, provozovny, základní, mateřské školy) -projekce včetně profesí ÚT, ZTI, ...

Montáže a demontáže technologické, (technologická) zařízení a technologií v oblastech potravinářství, energetika, strojírenství, ekologie. Máme velké zkušenosti v oblasti: -práce v průmyslu v oblasti: vodo-topo-plyn-elektro -potrubní rozvody z plastu, mědi, oceli a nerezi -duplikáty: sypké i tekuté (tuky, voda) -strojní propoje -montáže ...

Domovní instalatérské práce: - vodoinstalatérské práce, vodoinstalace, rozvody vody - topenářství, topenářské práce, topení.

Dodávka, poradenství, revize: -ochranné pracovní pomůcky. Výroba: -mobilní technologické kontejnery pro přenos telekomunikačního a datového signálu. -zakázková výroba ocelové konstrukce, kovovýroba. Služby: -údržba BTS.

Opravy a nátěry historických fasád: - vyřídíme veškerá potřebná povolení - klempířských prvků - případných sanačních prací - nátěry - nátěry fasád - historické malby - barevné řešení fasády. Krátké termíny, výhodná cena.

Prodej, montáž: - podlahové krytiny - PVC podlahy - koberce - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - marmoleum. Práce: - podlahářské

Elektromontáže: - projekce, montáž, revize elektroinstalací - montáž hromosvodů - anténní rozvody.

Instalatér, vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáže a opravy rozvodů - dodávky a montáže tepelných čerpadel a řízeného větrání - montáže a výměny kotlů.

Rekonstrukce bytů a domů - hydroizalční práce - malířské práce - zednické práce - podlahářské práce - nátěry fasád - epoxidové podlahy.

Stavební práce: - stavební dokončovací práce: - hydroizolace, vnitřní omítky, elektroinstalace, podlahy a obklady.

Výškové práce, stavební práce: - opravy fasád - nátěry fasád - čištění fasád - zábrany proti holubům - nátěry konstrukcí,

Výroba a montáž: - interiérového zařízení, - kuchyňských linek, - vestavěných skříní, - kancelářského nábytku, - nábytku na zakázku.

Práce, řemeslo: - zedník - zednické

Stavební společnost: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, bytových jader - omítky, obklady, dlažby - stavba pergol.

Služby, práce: - strojní omítky - zateplování, zateplovací systémy - lité anhydritové podlahy - sanační systémy

Práce: - elektromontáže - montáž zabezpečovacích, kamerových systémů - anténní rozvody.

Výstavba a rekonstrukce rodinných domů a bytů: -RD na klíč -kompletní rekonstrukce domů a bytů -hrubé stavby -zateplení budov a fasád -strojní omítky -zednické práce -bourací práce -výkopové práce -betonářské práce -projektová dokumentace.

Stavební firma. Práce: -zateplování fasád -montáže sádrokartonů -malířské a natěračské práce -instalatérské práce -klempířské práce -další drobné stavební práce. Pronájem rámového lešení, včetně montáže a demontáže.

Hodinový manžel, služby: - montáž, demontáž nábytku - zapojení domácích spotřebičů - malování - pokládka koberců, lina, plovoucích podlah - zednické práce - instalatérské práce - údržba zeleně

Dodávka, montáž: - samonosné celoskleněné konstrukce - celoskleněné dělící stěny - skleněné sprchové kouty - skleněné schody, dveře - atypické skleněné konstrukce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.