Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební firma: - obklady - dlažby - podlahy.

Stavební práce: - zhotovení krovů, krovy - stavební tesařské díly. Řemeslnické práce: - tesařské. Zahradní pergoly, dřevěné terasy a altány.

Truhlářství. Výroba nábytku na míru do bytu, kuchyně Nábytek pro komerční sféru.

Prodej a montáž instalačních systému pro bytovou i komerční výstavbu na území České republiky a Slovenska. Produkty: - podlahové vytápění, topení - teplená čerpadla - rekuperace - instalace voda-topení - centrální vysavače - plastová okna - podlahy - klimatizace - stropní chlazení.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma Kamil Kolář se sídlem v Praze nabízí komplexní vodoinstalatérské a topenářské práce. Působíme především v Praze a okolí. Služby: - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace odpadů - rekonstrukce ležatého potrubí - rekonstrukce stoupacího potrubí - zapojení spotřebičů a další.

Zakázková výroba nábytku, kompletní dodávky interiérů. Bytové interiéry, komerční interiéry.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Dodávka, montáž a rekonstrukce ocelových konstrukcí, ocelových hal a opláštění různých objektů.Prodej izolačních sendvičových panelů BROLLO, KINGSPAN, TRIMO. -výroba ocelových konstrukcí -zateplení průmyslových objektů a hal -opláštění trapézovými plechy -půjčovna pracovních plošin -jeřábnícké práce -autojeřáby. Reference: ...

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Společnost RAPAStav s.r.o. se zaměřuje na mezinárodní a tuzemskou autodopravu různými typy vozidel od dodávek po kamiony. Zajišťujeme také nadrozměrné přepravy včetně zajištění autodoprovodu a speciálních trasových povolení po celé EU. Mezi naše další činnosti patří provádění výkopových a zemních prací a práce s autojeřábem. Veškeré služby ...

Výškové práce: -montáž zábran, ochrany proti ptactvu, hroty, sítě -instalace reklamních konstrukcí, bilboardů -opravy výstrčí, fasád -demoliční práce ve výškách (komíny) -kácení stromů -nátěry střech a konstrukcí.

Prodej: - laminátové, vinylové a dřevěné plovoucí podlahy - PVC, vinylové podlahy lepené, marmolea. Parkety. Interierové dveře Práce: - podlahářské - dodávka a montáž dveří.

Stolařství - výroba nábytku a dveří. Zakázková výroba: - veškerý nábytek - kuchyně na míru - kanceláře.

Firma FERRUM s.r.o.se zabývá prodejem hutního materiálu a také výrobou ocelových roštů. Provádí zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu. Vykupuje také kovošrot. Působíme zejména na území celé Vysočiny a v oblasti Třebíče. Máme také pobočky ve městech na Jižní Moravě.

Služby v energetice, stavební, montážní a zámečnické práce.

Firma Ivo Filip provádí veškeré práce v oboru voda, topení a plyn, včetně revize plynoinstalací. Dále provozujeme prodejnu se širokým sortimentem instalatérského materiálu, sanitární keramiky i krbových kamen. Najdete nás v Litovli na ulici Nasobůrská. Maloobchodní prodejna, prodej: - vodoinstalační materiál - domácí vodárny, čerpadla - ...

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Provádí: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - práce vysokozdvižnou plošinou - jeřábnické práce - práce pod napětím do 1000 V - výkopové práce. Velkoobchod, maloobchod, revize, projekce: -Zábřeh, Na Nové, 789 01 tel.:583418280, fax:583418279 mobil:737249308 -elektromateriál. Divize: -Zábřeh, Havlíčkova ...

Firma Mašíček Dalešice s.r.o. se od roku 1992 zabývá pokrývačstvím a klempířstvím. Další činností naší firmy jsou i tesařské práce nebo dovoz a montáž střešních oken, stejně jako zateplení fasád. Nově nabízíme i moderní technologie jako purpanely nebo ekologické technologie – solární panely. Naším nejtradičnějším oborem jsou komplexní dodávky a ...

Petr Hájek se zabývá povrchovou úpravou betonů speciálními nátěry, dodávkou podlah a renovací schodišť.

Můžeme nabídnout kompletní dodávku podlah. Provádíme pokládku podlah téměř všech typů dle požadavků zákazníka.V rámci kompletního servisu poskytujeme zdarma poradenství, zaměření a zpracování cenové nabídky.

Naše stavební firma TOMIreko se specializuje stavební činnost, revitalizaci panelových domů a sanaci fasád. Zaměřujeme se na výstavbu nových budov a rekonstrukce starších objektů včetně renovací památek. V naší firmě pracují zkušení odborníci a ke své práci používáme jen ty nejkvalitnější materiály. Jsme držiteli různých certifikátů v oblasti ...