DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Montážní společnost: - sádrokartonové konstrukce - realizace průmyslových a obytných prostor -úpravy podkroví, multikina

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Podlahářství Ústí nad Orlicí, Česká Třebová Studio zdravého bydlení Prodej a pokládka podlahových krytin. Nabízíme plovoucí podlahy laminátové, dřevěné, vinylové a PVC, koberce. Prodáváme ortopedické, zdravotní matrace, polštáře, přikrývky, rošty, garnýže. Postele, nábytek. Terasy WPC Provozujeme eshop. Provádíme hloubkové čištění ...

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Práce: - pokrývačské - tesařské - klempířské - dřevostavby, montované stavby

Služby: - montáž střešních krytin - stavební práce - rekonstrukce střech a komínů

- vodoinstalatérství - topenářství

AB-INTERIER Nabízíme kompletní podlahářské práce, prodej a pokládku lin, koberců, plovoucích laminátových a dřevěných podlah, prkenných podlah a parket. Dále nabízíme prodej a montáž dveří a zárubní, montáž protipožárních dveří, renovaci dřevěných podlah, obklady stěn a stropů ze dřeva a zednické práce v interierech.

Klimatizace, vzduchotechnika, čističe a zvlhčovače, kovovýroba, NBC filtro-ventilační zařízení.

Vzduchotechnika, práce: - klempířské práce.

Zabýváme se opravami, montáží, výrobou a servis vzduchotechniky a klimatizace. Zajišťujeme také revize požárních klapek.

Zákazníkům nabízíme: -rekonstrukce střech -montáže veškerých střešních krytin -pokrývačské práce -stavební práce -stavby na klíč -ohýbání plechů -profilování a montáž svitků -klempířské práce -tesařské práce

Firma se zabývá následujícími profesemi: -vzduchotechnicka -klimatizace -chlazení -vytápění staveb -tlakový vzduch

Služby: - realitní kancelář Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader, koupelen - zámečnické, truhlářské, pokrývačské, klempířské, malířské, lakýrnické či topenářské práce - demolice, výkopové práce - dodávky a montáž dětských hřišť a městského mobiliáře Výroba: - vybavení, zařízení dětských hřišť a ...

Truhlářství Radek Fojtík Truhlářská výroba, truhlářství: -okna, dveře -interiérový nábytek: -dvěře, postele, kuchyňské linky, poličky -zahradní nábytek pro exteriery: -lavice, stoly, pergoly -ploty. Materiály: -masiv, lamino desky, dýha.

Práce: - zemní, výkopové (traktorbagr JCB) - přeprava, odvoz odpadních vod (kaly, odlučovače tuků, septiky).

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartonářské - hodinový manžel.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - úklid sněhu ze střech.

Práce: - izolace plochých střech, balkónů, teras, jezírek.

Stavební práce: - zednické - obkladačské - pokldádka dlažby - sádrokartonářské - omítky - rekonstrukce bytu.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Práce: - nátěry, čištění, opravy fasád - čištění, nátěry střech - malířské, natěračské práce - odstraňování sněhu ze střeh.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění, kontroly komínů - stavební práce.