ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské práce - malířské práce - natěračské práce. Výstavba - pergoly a suchá stání.

Výroba, stavba, montáž - zahradní dřevostavby - zahradní domky - pergoly - garážová stání. Další činnost - zemní práce - demolice, bourání - pokládka dlažby - stavba přístupových cest - kácení stromů, pořez dřeva.

Činnost - fasády, zateplování fasád - zednické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader.

Pokrývačské a klempířské práce - montáž střešní krytiny.

Činnost: - elektroinstalace - elektromontáže - revize

Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Revize, opravy a montáž: - elektrických zařízení - hromosvodů. Revize a zkoušky: - spotřebičů - svářecích zařízení.

Provádění, práce: -stavby na klíč -rekonstrukce bytových a průmyslových staveb -zateplování fasády -stavební zámečnictví -rozvody kanalizace, vody, plynu -bourací, zemní práce. Výroba: -rákosové střechy, pletivo

Práce, služby: - ploché a šikmé střechy - zateplování půdních prostor - zemní izolace, hydroizolace - zednické práce - klempířské práce - zámečnictví Pobočka: Praha, Mezi vodami 1955

Obklady bazénů, realizace, servis a rekonstrukce bazénů - bazény - whirpooly - vodní atrakce - zakrytí vodní hladiny - technologie bazénů - úprava vody v bazénu

Stavební činnost - klempířské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - montáž všech druhů střešních krytin.

Tesařské, truhlářské a řezbářské práce - dřevostavby - půdní vestavby - vazby - dřevěné podlahy a stropy - schody a dveře - jednoduchý nábytek (lavice, police).

Naši společnost jsme založili roku 1992. Specializujeme se na sekání, barvení nápisů zlacení a stříbření na hřbitovech v Brně i okolí. Nápisy Vám vysekáme na pomníky, urny, pamětní desky aj. Kromě sekání do kamene se zabýváme i výrobou a opravami pomníků a uren. Služby: -opravy stávajících pomníků -výroba uren a pomníků na zakázku -nové ...

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Kovovýroba a dřevovýroba - tesařské práce, výstavba zahradních domků, pergol, přístřešků, dětských domečků, teras, plotů a zahradního nábytku - zámečnické práce, výroba plotů, bran a branek, kovových konstrukcí, výtahových konstrukcí.

Tesařství, tesařské práce - výstavba altánů, pergol a zahradních domků - střešní vazby, altány, zahradní domy nebo ploty.

Pokrývačství, klempířství. Pronájem a montáž lešení.

Rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - zateplování budov - půdní vestavby.

Revize elektroinstalací, hromosvodů a elektrických zařízení - revize elektrospotřebičů a elektro nářadí.

Malířské, lakýrnické a tapetářské práce.

Instalatérské práce, čištění odpadů a kanalizací - provádím revize kanalizace kamerou - havarijní služby.

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Práce: - truhlářství - truhlářské práce na zakázku - návrhy.

Kamenictví, kamenické práce, kameník. Výroba: -mramorová mozaika -dlažba, obklady, schody, parapety, barové pulty, kuchyňské desky, solitéry, kameny do zahrad