Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnictví. Výroba a prodej: - vrata - brány - branky - kolejová vrata - samonosná vrata - křídlová vrata - garážová vrata - pohony k vratům - zábradlí - nerezové zábradlí.

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Poradenství, návrhy dodávky, instalace, montáž: - klimatizace - větrání s rekuperací vzduchu - slunolamy - stínící technika.

Činnost: - izolace - hydroizolace

Pokrývačství, klempířství - kompletní dodávky střech - pokrývačské práce - klempířské práce.

Rekonstrukce domů a bytů - zednické práce - sádrokartonářské práce - bourací práce - malířské práce - obkladačské práce. Stěhování - stěhovací služby - vyklizení bytů, domů.

Elektroinstalační práce, elektrikář - montáž, opravy, revize elektrických zařízení.

Strojní omítky. Zednictví.

Nákladní autodoprava: - dovoz kamení, štěrku, písku, zeminy. - odvoz suti - přistavení kontejneru. Zemní práce: - terénní úpravy - zavážení základů.

Prodáváme a montujeme komíny: - komínové systémy Provádíme: - frézování komínů - vložkování komínů - revize komínů - další kominické služby.

Pronájem montážních plošin. Nabízíme nůžkové pracovní plošiny, autoplošiny dále kontejnerová doprava a výškové práce.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - vodo, topo, plyn

Topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny -Výroba a montáž větracího a klimatizačního zařízení

Klempířské práce. Zateplení plochých střech. Izolace plochých střech, teras, balkonů, lodžií, zelených a pochůzích střech. Izolace proti radonu, proti ropným produktům. Hydroizolace - proti zemní vlhkosti. Tepelné izolace potrubí, těles a armatur. Výroba a montáže: - střešních světlíků včetně ocelových konstrukcí. Opláštění stěn ...

Provádíme elektromontážní, elektrorevizní práce..

Zakázková výroba: -kuchyně, kuchyň -nábytek kancelářský -vestavěné skříně -schodiště -dětský pokoj, koupelna, posuvné dveře. Kuchyňské studio: Palečkův mlýn, Brněnská ulice 58, Třebíč -nabídka 3D návrhů a výroby kuchyňského nábytku.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyňské linky - postele - koupelnový nábytek.

Zemní a výkopové práce, údržbu travních ploch či drobné zednické práce Vám poskytne firma Ivo Kernal. Mezi další služby, které Vám mohu nabídnout patří také frézování pařezů, údržba zeleně, zimní údržba a úklid areálů. Sídlíme v obci Havraň, okres Most. Práce, služby: - zemní a výkopové práce - drobné zednické práce - údržba zeleně - sekání ...

Fládrování - lakýrnická technika napodobující imitaci přírodního dřeva.

Hydroizolace a zateplení střech, staveb, teras a balkonů - kotvení a klempířské prvky - rekonstrukce střešních plášťů - hydroizolace proti zemní vlhkosti, proti tlakové vodě a radonu - izolace balkónů a teras - hydroizolace bazénů a jezírek.

Truhlářství Padevět. Výroba - kuchyně - nábytek na míru - vestavné skříně - dětský nábytek - koupelnový nábytek - dveře. Dílna: Mírová ul. 257 41 Týnec nad Sázavou

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...