ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kompletní realizace bazénů, vířivých van, roletových krytů, zastřešení a obkladů. Prodej stavební chemie. Revize spotřebičů.

Nabídka zařízení a služeb pro opravy vysokotlakých potrubí za provozu. Prodej detektorů plynů.

Legrand, světový specialista ve výrobcích a systémech pro elektrické instalace a datové rozvody v oblasti bytové, komerční a průmyslové. Rozvod a jištění elektrické energie - rozváděče a rozvodnice - modulární jističe a proudové chrániče - modulární ochranné a měřící přístroje - výkonové jištění a spínání.

Geotechnické stavby: -zakládání staveb včetně sanací a rekonstrukcí základových konstrukcí (i povodně). GEOBET PLUS zajišťuje pomocí vrtací techniky WIRTH BO, ROTARY DRILLS HE-75, SIG MOUTNY, CEDIMA a HILTI provádění speciálního zakládání jak nových objektů, tak statického zajišťování stávajících.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Potrubářské, topenářské, instalatérské a zámečnicko - svařečské práce.

Elektroinstalační práce Zateplování budov Výstavba - bytové budovy Štukatérské práce - stavební práce.

Kompletní dodávky střech na klíč. Prodej klempířského materiálu a prvků. Výroba atypických klempířských prvků. Střechy nové, opravy a rekonstrukce. Vysekávací stroj, 8m ohýbačka plechu.

Kominictví, kominické práce - vložkování, čištění komínů a revize - kominická pohotovost.

Klempířské a pokrývačské práce - realizace plochých i šikmých střech - tesařské práce - hydroizolace - montáž střešních oken - zámečnické práce.

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Porovádíme veškeré práce v oblasti voda, topení, plyn: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - rozvody ústředního topení včetně rekonstrukcí - rekonstrukce kotelen - montáž tepelných čerpadel - montáž solárních panelů - rozvody studené i teplé vody včetně rekonstrukcí - rekonstrukce koupelen.

Systémy řízení výrobních procesů -projektová činnost v automatizaci -realizace elektroinstalací na zařízení -programování PLC (Siemens, Omron, Mitsubishi, Unitronics) -následný servis zařízení, výstupní a pravidelné revize elektro vizualizace

Práce: - tesařské - pokrývačské

Výstavba, stavební činnost: - dřevostavby - zahrady - terasy - rekonstrukce - vodo, topo, plyn - odvlhčení staveb - zámečnictví.

Slaboproudé vybavení objektů kamerové systémy. Elektromontážní práce: - slaboproudé vybavení objektů sítě lan, kamerové systémy, ozvučení, domácí telefony. Slaboproudé vybavení objektů (ozvučení).

Velkoobchod: - elektroinstalační materiál Legrand, Cablofil - systémy vypínačů, zásuvek B-Ticino - domácí telefony - nevýbušná elektrická zařízení A.T.X. Výroba: - elektrické rozvaděče NN - elektroměrové - staveništní - zásuvkové - bytové - technologické.

Malířské a natěračské práce včetně úklidu ve městě Brno a celé České republice

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Činnost: - zemní a výkopové práce - elektroinstalace, elektromontáže - trasování kabelů (telekomunikačních, elektrických), vodovodního potrubí - lokalizace a oprava poruch - práce s montážní plošinou

Provádění zednických prací, obkladů, dlažeb a rekonstrukcí bytových jader.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Zemní práce Vrchlabí, Hostinné, Trutnov a celé Krkonoše Zemní i výkopové práce s pomocí kráčejících bagrů. Díky našim kráčejícím bagrům zvládneme veškeré zemní práce v těžce dostupných terénech, v lese, okolo kolejí, na svahu i při čištění rybníků - TATRA 815 s 3 - PRAGA V3S sklápěč V zimních měsících provádíme ve Vrchlabí a ...