DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - klempířské - pokrývačské - izolace

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - pergoly

Služby: - kominictví, kominík - revize komínů - vložkování komínů - stavba komínů

Tesařství : - realizace střešních konstrukcí - rekonstrukce historických krovů - stropy a podlahy - pergoly, altány, terasy - stání pro auta - obkládání dřevěnými palubkami - bednění schodišť.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Truhlářství, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek na zakázku

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnictví a umělecké kovářství - výroba kovových plotů, mříží, zábradlí a krbového nářadí. - výroba ocelových palet a kontejnerů. Zakázková kovovýroba.

Zabýváme se veškerými službami v oblasti měření, regulace a řízení technologických procesů. Zajistíme, jak projekční, montážní a servisní práce, tak i dodáme softwarové aplikace, údržbu systémů a poskytneme odborné konzultace. Součástí nabízených služeb je i výroba rozvaděčů. Provádíme tyto služby: - regulace kotelen, výměníkových stanic - ...

Služby: - nákladní autodoprava mezinárodní - přeprava odpadů, volně ložených kovů - ADR - zemní práce

Práce: - elektromontážní - elektroinstalace - elektrikář.

Elektromontážní práce, elektromontáže, montáž, servis revize elektra - pro rodinné domy, bytové domy, kanceláře, průmyslové objekty - zabýváme se jak silnoproudými rozvody, tak i slaboproudými rozvody, rozvody NN i VN, - projekční činnost - dodávka elektro materiálu, montáž, servis a revize.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - zateplování - sádrokartonářské práce - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - zednické práce

Zakázkové truhlářství Náchod. Vestavěné skříně: Vestavěné skříně na míru zajištujeme nejprve tím, že u Vás vše naměříme, zjistíme Vaše požadavky, navrhneme jak bude vypadat, vyrobíme a namontujeme. Disponujeme širokou škálou materiálů a barev a nebojíme se žádného prorostou či atypického místa. Kuchyně na míru. Kuchyňskou linku Vám ...

Činnost: - elektromontáže - zemní práce (minibagrem) - práce montážní plošinou.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů - solární ohřev vody.

Malířské a natěračské práce - malby bytů - malby domů - fasádní malby.

Výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně.

Práce: - tesařské - truhlářské - pokrývačské.

Činnost: - zámečnictví - zakázková kovovýroba.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Rekonstrukce objektů, půdních vestaveb. Rekonstrukce koupelen.