DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Činnost: - elektromontáže - elektroinstalatérské práce - revize elektroinstalací - rekonstrukce domů a bytů - obkladačské práce - malířské práce a další.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - truhlářské práce - nábytek na míru - kuchyňský nábytek - podlahářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů. Showroom / kancelář LUXRA Smetanovo nábřeží 14/327 110 00 Praha 1 – Staré Město

Elektromontáže, elektromontážní práce - rozvody, opravy a údržba el. zařízení - domovní a bytová elektroinstalace - montáž osvětlení. Stavební práce - zednické práce - natěračské práce - bourací práce - zámečnické práce.

Výroba, prodej: -hračky -stavebnice -klasické dřevěné české hračky -výroba dle přání zákazníka -dřevěné bytové doplňky. Stavební truhlářství: -schody, zábradlí, dveře, vestavěné skříně -kuchyně -dětské stolky a židle. Přijímáme zakázky pro montážní a kompletační práce pro tělesně postižené.

Práce: - sádrokartonářské - montáž sádrokartonu.

Práce: - instalatérské - topenářské - montáž tepelných čerpadel.

Designové studio: - designerské služby - návrhy a realizace interiérů - truhlářská výroba - nábytek na míru.

Renovace dveří, renovace zárubní a fototapety jsou ideálním řešením. Provádíme renovace dveří, renovace zárubní, renovace nábytku, kuchyňských linek a restaurování-repase dveří. Prodej a montáž dveří a obložkových zárubní. Nabízíme i tepelně úsporná opatření - zateplení oken izolačním dvojsklem a zatěsnění obvodovým silikonovým těsněním. ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynu.

Služby: - elektroinstalace - opravy, údržba, revize elektroinstalací - IT poradenství, počítačové sítě - projektová dokumentace - rekonstrukce bytových a nebytových prostor.

Hodinový manžel, služby: - zámečnické a údržbářské práce - drobné opravy a údržbu bytů, domků nebo kanceláří - pokládka plovoucích podlah, koberců - zednické a sádrokartonářské práce....a další

Ing. Karel Drahokoupil nabízí kompletní služby projektové kanceláře v rámci Karlovarského kraje i příhraniční oblasti Německa se specializací na projektování pozemních staveb. Služby projekční kanceláře: - zpracování projektové dokumentace - poradenství a projektování v investiční výstavbě - projekce rodinných domů, bytových domů, hotelů, ...

Práce, služby: - vodoinstalace - vodoinstalatér

- Elektroinstalační materiál - Elektroinstalační práce - Sestavení rozvaděčů - Revize -elektroinstalací, hromosvodů -spotřebičů, ručního nářadí - Školení Vyhláška 50/1978 Sb.

Realizace, stavba interiérů. Sádrokartony RIGIPS, KNAUF: - prodej a montáž: - půdní vestavby - příčky a dělicí stěny - stropní podhledy - obklady stěn - tepelné izolace, hydroizolace spodních staveb, zateplování fasád Podlahoviny: - prodej a montáž: - PVC - korek - antistatik - koberce.

Výškové práce horolezeckou technikou: -čištění okapů a svodů -nátěry fasády, konstrukce, okapy, klempířské prvky, svody, střechy výškových budov, věže, kostely, komíny -protipožární nátěry -nátěry pro ochranu dřeva proti dřevokazným houbám, plísním a hmyzu -montáž, instalace, malování reklamy -čištění tlakovou vodou ...

Stavební práce: - rekonstrukce bytů, koupelen - malířské práce - instalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - údržba zahrad.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Práce: - instalatérské - topenářské - čištění odpadů, kanalizace.

Povrchová úprava výrobků: - nátěr základovou, vrchní barvou - nástčik základovou, vrchní barvou - komaxit (práškové lakování) - žárové zinkování - galvanické zinkování.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Stěhovací služby - 5 typů stěhovacích vozidel. Služby: - stěhování bytů a domů, pianin a klavírů, těžkých břemen, firem - demontáže a montáže nábytku - vyklízení bytů - malování - hodinový manžel - řemeslnné práce v domácnosti i zahradě.