ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Kovovýroba: - obrábění na CNC strojích - tvarování, ohýbání, frézování, úhlování, stříhání plechů. Klempířské a zámečnické práce. Prodej: - hutní materiál - potrubní dílce - profilová ocel - trubky, kulatiny.

Práce: - vodoinstalatérské - čištění odpadů - kamerové revize - topenářské - elektroinstalace - malířské, lakýrnické - zednické

Činnost: - vodoinstalatérství - topenářství - vzduchotechnické práce - montáž solárních systémů - plynoinstalace

Revize, kontroly a zkoušky plynu v průmyslu. Revize, kontroly a zkoušky plynových spotřebičů. Kontroly plynových zařízení. Revize a zkoušky v průmyslu: - rozvody topných plynů - průmyslové plynovody - regulační stanice plynu - snižování tlaku plynů - průmyslové plynové spotřebiče - průmyslové plynové pece - spotřeba plynu spalováním Školení a ...

Kominické práce: -čištění a kontrola komínů, kouřovodů a výběr sazí -kontora čištění spalinových cest od spotřebičů na plynná paliva -čištění a kontroly spotřebičů paliv ( Lokálních spotřebičů, kotlů UT, technologických spotřebičů, průmyslových pecí atd.) . -čištění kouřových kanálů -prohlídky komínů komínovou kamerou - ...

Provádíme zemní práce, kompletní realizace staveb, subdodávky, rekonstrukce objektů a projektovou činnost ve výstavbě.

Montáž: - sádrokartonu - podhledů - tepelné izolace.

Montáž a prodej interiérových dveří (SAPELI, ADOR, Masonite), renovace dveří a pokládka plovoucích podlah.

Firma DIONE se sídlem v Olomouci je odborníkem v oblasti pokládky a renovace podlah. Svým zákazníkům zajistíme kompletní servis od prodeje a pokládky podlahové krytiny, odborného poradenství, cenové nabídky a také záručního i pozáručního servisu. Vyberete si u nás dřevěné, vinylové, korkové, plovoucí, PUR lité i epoxidové podlahy. Jaké služby ...

Činnost - malířské práce - zednické práce - sádrové omítky.

Činnost: - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - pokládky dlažeb a plovoucích podlah - zednické práce - malířské práce.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Práce, služby: -zemní -demoliční -stavební -elektroinstalace -truhlářské -tesařské -sádrokartonářské -zámečnické Likvidace odpadů. Nákladní automobilová doprava. Vozový park. Pronájem, půjčovna: -autojeřáb -kolový nakladač -šroubový kompresor.

Geodetické práce - vytyčování vlastnických hranic - tvorba mapových podkladu - tvorba digitálního modelu terénu, kubatur - zaměřování inženýrských sítí

Provádí: -vložkování nádrží plastem i ocelí -signalizace netěsností -revize nádrží a jímek -likvidace odpadů -likvidace ekologických zátěží -zámečnické práce. Dodávka, montáž: -kompletní technologické vybavení čerpacích stanic. Autodoprava.

Bytový architekt - návrhy a realizace interiérů - vizualizace - vlastní truhlářská výroba - osvětlení, kuchyně, skleněné prvky - podlahy, dveře, krby, skleněné obklady. Prodej stabilizovaných rostlin z Jižní Ameriky a Evropy - růže - stromky - trávy - dekorace.

Písmomalířské práce. Malířské práce. Lakýrnické práce.

Činnost: - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - malířské práce - elektroinstalace - broušení a lakování parket - plovoucí podlahy

Práce: - geodetické se specializací na zaměření stávajícího stavu budov a podklady pro architekty.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.

Truhlářství, výroba: - vestavěné skříně - kuchyňské linky - pergoly - obklady schodišťových stupňů.

Elektromontážní práce: - opravy a údržba zařízení do 22 kV - montáže v prostředí SNV - rekonstrukce v objektech - revizní činnost - montáž hromosvodů - rozvaděče - práce montážní plošinou - projekce.