Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Práce, výroba: - truhlářské - tesařské - pokrývačské - podlahářské - kuchyně - skříně - šatny

Práce: - elektroinstalatérské - montáž elektonické zabezpečovací systémy - instalace optických, telefonních sítí.

Služby: - elektroinstalační práce - revize objektů, spotřebičů, hromosvodů - zabezpečovací zařízení - montáž - veřejné osvětlení - práce s montážní plošinou.

Truhlářství, výroba: - rámy - šperkovnice - muškařské krabičky - soustružené dekorace.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - stavby na klíč - rekonstrukce - pokládání zámkové dlažby - rekonstrukce a opravy bytových jader - vodoinstalace - topenářské práce

Práce: - geodetické - vytyčování hranic pozemků - geometrické plány.

Činnost: - zemní a výkopové práce - bourací práce - vrtané piloty

Truhlářství, výroba: - na zakázku, zakázková - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - úložné prostory

Stavební práce: - rekonstrukce domů, bytů - zateplování fasád - sádrokartony.

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru.

Výroba, velkoobchod: - krmné směsi pro exotické ptactvo, holubi, divoké ptactvo a hlodavce. Další činnosti: - vnitrostátní a mezinárodní osobní doprava - pronájem kontejnerů - pneuservis - odtahová služba - zemní a výkopové práce - autoservis - drobné opravy vozů - svařování plastů - výroba reklamy, velkoformátový tisk - údržba ...

Stavební firma. Výstavba a rekonstrukce: - rodinných domů - montovaných hal Rekonstrukce bytových jader. Realizace, montáž: - ploty - terasy - zámkové dlažby - izolace plochých střech - klempířské práce.

Práce: - klempířské - pokrývačské - hydroizolace plochých, šikmých střech.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demoliční a bourací práce - kontejnerová doprava.

Práce: - jeřábnické: - autojeřáb Tatra 148 - AD20 - autojeřáb PV3S - AD080.

Stavební a obchodní činnost - kompletní příprava stavby - základové desky - hrubé stavby - rekonstrukce domů - zemní práce.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce - tapetování - izolační nátěry - drobné zednické práce.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - bytová výstavba - nebytová výstavba - rekonstrukce - průmyslové stavby Práce: - elektroinstalační - zednické - podlahářské - tesařské - klempířské - malířské - instalatérské

Činnost, služby: - montáž sádrokartonových podhledů - tepelné izolace - truhlářství - zednické práce