DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce, řemeslo: - vodoinstalatér - topenář

Podlahářství - prodej a pokládka koberců, PVC a dřevěných podlah.

Činnost: - elektroinstalační práce - revize elektrických zařízení, hromosvodů, nářadí, spotřebičů, strojních zařízení - kusová ověřování rozvaděčů - školení zaměstnanců.

Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Nabízíme autorizovaný prodej a montáž kotlů na tuhá paliva, automatických kotlů, krbových vložek (např. Ekoefekt, Carborobot, Atmos, Viadrus a další), plynových kotlů a plynových kondenzačních kotlů. Frima se orientuje také na vytápění tepelným čerpadlem - zajistíme návrh, konzultaci ...

Služby: - semináře - výcviky - poradenství. Činnost: - vzduchotechnické a topné systémy - elektoroinstalace.

Služby: - hodinový manžel - bytová údržba - vodoinstalační práce - zámečnické práce - drobné zednické práce - elektroinstalační práce - montáž žaluzie, sítě do oken - truhlářské práce

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Nákladní autodoprava - kontejnerová doprava - přeprava pevných a sypkých materiálů - odvoz stavebního odpadu. Zemní práce.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - revize - hromosvody - správa a údržba veřejného osvětlení

Služby: - kominictví - kominík - revize komínů - vložkování - stavba komínů

Pokrývačství, tesařství Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Činnost: - návrhy a realizace interiérů - úpravy povrchů stěn a podlah - truhlářské práce - podlahářské práce - realizace osvětlení - vybavení textilem. OTEVŘENO Po - Čt 8:00 - 11:30 / 12:30 - 16:00 Pá 8:00 - 11:30 / 12:30 - 15:00

Činnost: - stavby na klíč - stavební práce - elekroinstalační práce - voda, topení, kanalizace - revize - rekonstrukce - demoliční práce - ploty - sanace a hydroizolace - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - zahradnické práce - úpravy zahrad.

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - elektrikář

Stavební firma: - stavby rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - zateplení domů - fasády - rekonstrukce střech - půdní vestavby - sádrokartonářské práce - projektová dokumentace - zajištění stavebního povolení, kolaudace - stavební dozor.

Služby: - malování na obličej - airbrush tetování pro děti a dospělé - kresba na zakázku - malba písma a kreseb na stěny.

Služby - kompletní čištění interiérů všech vozidel, včetně nákladních - čištění autosedaček - čištění koberců a čalouněného nábytku - mytí oken - úklidové práce - stěhování - nákladní autodoprava - zednické práce - kovovýroba - zámečnické práce.

Klempířství, tesařství, pokrývačství: - rekonstrukce střech - realizace nových střech - návrhy a výstavba dřevostaveb (altány, pergoly, parkovací stání) - krovy - ploty - podlahy - obklady štítů a interiérů.

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Stavební firma. Činnost: - prodej kompletního sortimentu firmy SCHELL - systémy podlahového a klasického vytápění - tepelná čerpadla a klimatizace - rozvody vody a odpadů - tlakové zkoušky a předávací protokoly - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - stavby na klíč. Kancelář: ul. Míru 172 464 01 Frýdlant v Čechách

Nabídka elektromontážních prací či montáží silnoproudých a slaboproudých rozvodů v budovách, halách, bytech nebo rodinných domech.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - průmyslové stavby - rekonstrukce - zateplení - inženýrské sítě - zemní a výkopové práce - demolice a bourací práce Služby: - stavební projekce - inženýrská činnost

Výroba, prodej: -montované dřevostavby: - haly, stáje, sklady, ubytovny - příhradové střešní konstrukce - montované rodinné domky - chatky, zahradní domky, bungalovy - dřevěné obaly - mechanizační zařízení pro chov skotu, prasat, drůbeže - vozíky na přepravky - výklopné bedny. Velkoobchod, maloobchod: - palubky, sádrokarton, ...

Nátěry stěn a stropů dlouhodobě odolné plísním a bakteriím.