ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Revize elektrických instalací, hromosvodů, elektrických spotřebičů a nářadí včetně pracovních strojů. Kontroly nouzového osvětlení. Odstranění závad zjištěných při revizi.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Rekonstrukce domů a bytů: - zednické práce - malířské práce - výkopové práce - sádrokartonářské práce - kompletní rekonstrukce koupelen a WC - instalatérské práce - obkladačské práce a další.

Klempířství. Rekonstrukce, opravy: - střechy RD, bytových domů, hospodářských budov. Výroba: - okrasné klempířské prvky. Další činnosti: - vyzdívání a opravy komínů - montáž střešních oken - pokládka střešní krytiny.

Zámečnictví. Práce: -zámečnické, zámečník. Kovovýroba, výroba: -ocelové vrata, brány, schodiště, schody, mříže, přístřešky.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně Řemesla, práce: - zedník, zednické - sádrokartonářské

Stavební činnost: - rekonstrukce domů, bytů - rekonstrukce koupelen - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - vyklízení sklepních a půdních prostor Služby: - drobné úpravy zeleně

Dodávky a montáže vzduchotechniky tepelných izolací včetně zámečnické výroby po celé ČR

Projektování: - topení - rozvody plynu a vody, kanalizace, přípojky. Revize plynového zařízení. (areál UNIPRO PLUS s.r.o)

Elektroinstalační a elektromontážní práce. Činnost: - montáž, oprava, údržba, revize elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - elektroinstalace bytových rozvodů, rodinných domů, komerčních budov - elektrorevize - projektová dokumentace - průmyslové instalace (elektrické stroje a zařízení) - telefonní, počítačové a ...

Řemeslo: -truhlář. Výroba: -okna -dveře -interiéry.

Hodinový manžel Brusičské práce IT služby Návrhy interiéru

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Stavební práce - rekonstrukce budov - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - malířské a natěračské práce.

Foukané tepelné izolace. Řešení akustiky-odhlučnění podlah, stěn a stropů. SDK konstrukce.

Realizace nových střech a rekonstrukcí. Střešní vazby, pergoly, altány. Klempířské práce.

Zemní a výkopové práce: - přípojky - drenáže a odvodnění - bazény - základové pasy - provádění terénních úprav - vjezdy - přeprava zeminy a materiálů.

Zemní a výkopové práce. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti.

Řemeslo: - stavební zámečnictví - atypické výrobky - nerezová zábradlí, madla - automatické dveřní systémy. Provozovna: Dolní Hejčínská 25, Olomouc.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavební činnost - přestavby a rekonstrukce domů - zateplování fasád.

Stavební činnost - nová bytová výstavba - rekonstrukce budov - zateplování fasád - sádrokartonářské práce - zámečnické práce.

Kovoobrábění - zámečnické práce - nástrojářská výroba.

Zemní práce. Nákladní autodoprava - kontejnerová.