DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictví, nástrojářství Kovovýroba - ocelové konstrukce (stavební a atypické dle přání zákazníka) - drobná kovovýroba - zábradlí, ploty, brány, branky (možno i kombinací dřeva či skla) - balkóny, pódia, schody - výlohy, portály, regály, pulty, mříže Možnost provedení různých povrchových úprav: žárové zinkovaní, ...

Stavební a dokončovací úpravy interiérůa exteriérů - rekonstrukce bytů - kompletní řešení půdních vestaveb - sádrokartonářské práce - malířské práce - podlahářské práce - obkladačské práce.

Služby: - izolatérství, izolatér - izolace proti zemní vlhkosti, gravitační vodě a tlakové vodě

Truhlářství, podlahářství: - schody - pergoly - pokládání parket a palubových prken - renovace

Stavební práce: - zateplování budov - fasády - hrubé stavby - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby Truhlářské práce.

Stavební činnost, práce: - stavební úpravy - sádrokartonářské - vodoinstalatérské - topenářské - zateplování - obklady a dlažby - malířské, natěračské

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. -přípravné práce pro stavby; -rekonstrukce bytových i nebytových objektů; -zateplení, zateplování - Zelená úsporám. Rekonstrukce koupelen, bytových jader. Instalatérské práce - vodo topo plyn. Výstavba a rekonstrukce elektro rozvodů.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

Malířství. Malířské a natěračské práce: - novostavby - průmyslové objekty - nátěry střech - nátěry fasád - tapetování. Městečko 661 Ždánice 696 32

Pokrývačství. Klempířství. Tesařství. Montáž střešních oken. Izolace a hydroizolace.

Tesařství. Tesařské práce: - krovy - altány - pergoly - garáže - zahradní chatky.

Klempířství, klempířské práce, klempíř: -rýny, vzduchotechnika, ozdobné části -plechové nádoby, z plechu, plech -okapy, okapový systém. Pokrývačství, pokrývačské práce, pokrývač. Práce na střeše, střecha, střechy: -novostavby -rekonstrukce -zajištění materiálu -zajištění krovu -montáž krytiny, krytina včetně klempířských prací ...

Truhlářství. Návrhy, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyňské linky - postele - dětské pokoje - obývací pokoje - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Činnost: - strojní, ruční pokládka zámkové dlažby - dlaždičské práce - zemní práce - výstavba hrubé stavby, inženýrské sítě.

Činnosti: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - střechy - interiéry.

Práce: - zasklívání balkónů, lodžií.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Projekty: - projektové dokumentace - jednání s úřady - územní rozhodnutí.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.