ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Dřevostavby - výroba, výstavba pergol, přístřešk, altánů, zastřešení, saun. Kamenictví - výstavba kamenných plotů, zídek, krbů.

Velkoobchod: - boilery TUV - elektroinstalační materiál - expanzomaty - komínové konstrukce a vložky - kotle ústředního vytápění. Stavební činnost - rekonstrukce budov - topenářské práce - instalatérské práce - rekonstrukce koupelen - hydroizolace staveb - pokládka plovoucích podlah.

Vybavení interiérů kanceláří, škol, nemocnic, bytů - školní a kancelářský nábytek - bytový a domovní interiér. Výstavba dřevostaveb.

Služby: - stěhování bytů, firem, archivů, starožitností - mezinárodní stěhování - stěhování strojů, těžkých břemen - přeprava nadměrných nákladů - skladování (krátkodobé, dlouhodobé). Práce: - jeřábnické - pronájem autojeřábu (Liebherr LTM 1030-2.1, VALLA 250D, Tatra AD 28).

Betonáže: - průmyslové podlahy - kladení armatur.

Služby hodinového manžela. Hodinový manžel. Veškeré údržbářské práce na klíč: - pro domácnost: - montáž a demontáž nábytku, kuchyňských linek - upevnění polic, skříní - výměny vodovodních baterií, syfonů - drobné zednické práce - malování a tapetování - pokládání podlahových krytin - veškeré úklidové práce - ...

Navrhujeme, vyrábíme a montujeme kuchyňské linky, nábytkové sestavy, vestavěné skříně (lamino, masiv, dýhované desky), atypický nábytek, vybavení obchodů a firem. Moderní kuchyně v lesklém provedení. Realizujeme dřevěné samonosné schodiště a schody.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby, pokládka, pokládání, rekonstrukce, : -chodníky -pozemní komunikace -parkoviště -vozovky -kanalizace -inženýrské sítě -zámková dlažba (dlažby) - mozaika, žula a žulový materiál a desky. Práce: -zemní a výkopové. Prodej, montáž: -prvky zahradní architektury -zámková dlažba.

Nabízíme kompletní služby v oborech: - elektro (průmyslová a bytová instalace, projekční a revizní činnost) - opravy motorů a transformátorů - termovize - strojní výroba.

Služby: - arboristické práce - řez stromů - bezpečnostní vazby - kácení stromů - údržba zahrad - hodnocení provozní bezpečnosti stromu - výškové práce

Truhlářství. Výroba nábytku - kuchyně, kuchyňské linky - ložnice, postele - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Stavební a zednické práce - demoliční a bourací práce - kompletní realizace a rekonstrukce domů - zateplování - malířské práce - obkladačské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - pokládka obkladů a dlažeb - obkladačské a dlaždičské práce

Technické zařízení budov TZB - topení, chlazení, vzduchotechnika - instalace klimatizací, kotlů, tepelných čerpadel a rekuperační jednotek.

Velkoobchod a maloobchod podlahovin -prodej pryžových podlahovin -PVC, Novilon, Vinyl. Stavebniny -maloobchod, prodej, distribuce -kompletní sortiment stavebnin -stavební materiál na stavbu -dlažby a obklady -venkovní dlažby, betonové výrobky -doprava a prodej písků. Doprava stavebního materiálu, auto s hydraulickou rukou.

Práce: - elekromontáže - kompletní elektroinstalace.

Elektroinstalační práce a údržba veřejného osvětlení. Montáž tepelných čerpadel.

Tesařské práce Montáž a revize - hromosvody Klempířské práce Pokrývačské práce Prodej - betonové krytiny BRAMAC, KM BETA, KB - BLOK, TONDACH, RANNILA, LINDAB Autoservis - terénní a nákladní vozidla Autoservis - osobní vozy Kontejnerová přeprava

Tepelné a vodotěsné izolace střech, výrobky z polyuretanu.

Realitní kancelář Geodetické práce - geometrické plány pro rozdělení pozemků - vytyčení vlastnických hranic pozemků - vytyčování staveb - zápisy budov do katastru (nové i rozestavěné) Projektová kancelář

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek, vestavene skrine, kuchyne, - interiéry.

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Truhlářské práce Úklidové služby Výškové práce Drobné stavební práce.