Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Elektroinstalační práce - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů - systémy inteligentního řízení.

Malířské práce - malování a tapetování pokojů, bytů - vysokotlaký nástřik.

Sádrokartonářské práce: - montáž sádrokartonových konstrukcí - bytová výstavba - zateplení půdních prostor a stropů.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně

Činnost: - štukatérství - rekonstrukce historických fasád a interiérů.

Kominictví, stavitelství. Práce - kominické. Stavební činnost: - rekonstrukce bytových jader - hrubé stavby - zámková dlažba - základové desky Internetový obchod, e-shop: - krby, kamna.

Výroba: -rozvaděče -bytové, průmyslové -měřění, regulace. Práce: -elektromontážní.

Činnost: - elektromontáže - servis (systémový, operativní, periodický, lokální, dálkové řízení objektů) - lokální distribuční sítě - energetický development (investice, realizace a provozování obnovitelných zdrojů) - speciální technologie (centrální servisní dispečink, tepelná čerpadla, solárně-termické systémy).

Společnost se specializuje na výstavbu inženýrských sítí, komunikací a pozemních staveb a je schopna zajistit pro všechny druhy realizovaných staveb vlastními silami inženýrskou činnost i veškeré geodetické práce související se stavební činností. Svým širokým rozsahem činnosti zajišťuje společnost komplexní plnění požadavků stavebníků v ...

Nabízíme montáž a servis elektronické zabezpečovací a požární signalizace, kamerových systémů a strukturované kabeláže. Provádíme elektromontáže.

Prodej, montáž, kontrola a oprava přenosných i pojízdných hasicích přístrojů, zařízení pro zásobování požární vodou, požárně bezpečnostních zařízení, revize, elektrospotřebičů a hromosvodů vyškolenými a kvalifikovanými pracovníky. Činnost odborně způsobilé osoby v PO a prevenci rizik.

Prodej: - hutní materiál: - I, U, L profily - armovací sítě a dráty - jackly - plechy - plochá ocel - kruhová ocel - pletiva. Zámečnické práce.

Služby: -projektová a poradenská činnost, montážní výkresy -opravy a údržba provizorních mostů -realitní činnost. Půjčovna: -lešení HAKI, EKRO -systémové bednění PORT -stěnové a stropní bednění Prodej: -brusné a řezné diamantové nástroje -distanční prvky pro ošetření betonu -prodej a aplikace stavební chemie REDROCK ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Práce: - malířské - zednické - zámečnické - obklady, dlažby - sádrokartony - pokládka plovoucích podlah - montáž kuchyní - zateplování fasád

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

VMK Truhlářství a interiéry Michal Vondra Truhlářství: - kuchyně - obývací pokoje - koupelny - ložnice - dětské pokoje - nábytek na míru - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - zahradní nábytek. Provozovna: Hluboká u Borovan 158 37312 Borovany

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - schodiště - postele - zahradní nábytek.

Realizace, renovace: -parkety -plovoucí podlahy -PVC, vinylové podlahy -koberce -broušení a lakování dřevěných podlah Zaměření, dodávka materiálu, montáž. Vzorková prodejna: Pasecká (restaurace u Barcuchů) 76001 Zlín.

Služby: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - svářečské práce.

Práce: - klempířské, klempíř - pokrývačské, pokrývač - dodávky střech na klíč - rekonstrukce střech. Montáž: - střešní okna, hromosvody.

Stavební činnost - provádění staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce bytů a koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - bourací práce.

Elektrikář, elektrotechnika. Služby: - kompletní montáž a oprava elektroinstalací bytových i nebytových prostor a domů - revizní zprávy - zabezpečovací systémy a data - drátování skříňových i nástěnných rozvaděčů pomocí schémat a plánů.

Stavební práce: - zednické práce - malířské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - zateplovací systémy - rekonstrukce stávajících objektů - zdění, omítky, obklady, dlažby - demolice - bouraní a odvoz sutě - výkopové práce.