ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zednictví, práce: - zednické - omítky - hrubé stavby - rekonstrukce bytových jader.

Stavební práce ve výškách. Pronájem lešení. Zateplování budov.

Stavby, montáž: - ploty, oplocení - zděné, dřevěné, plastové ploty - ploty z pletiva.

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Provádění staveb a rekonstrukcí bytů, rodinných domů a dalších objektů. - komplexní výstavba zděných rodinných domů a dřevostaveb - stavby a rekonstrukce rodinných domů - výstavba půdních vestaveb - zateplení fasád a foukaná izolace - dřevostavba - sádrokartonová konstrukce - zemní a výkopové práce bagrem - elektroinstalace a ...

Podnikáme v oblastech truhlářství, pozemní stavby, zámečnictví, autodoprava a zemní práce. Truhlářství: - dřevěná okna - dveře interiérové, exteriérové - vrata - vjezdové brány - schodiště - plovoucí / masivní podlahy - kuchyňské linky - vestavěné skříně - pergoly, altány - nábytek. Stavební práce: - výstavba a rekonstrukce ...

Firma Jaroslav Vácha působí v oblasti truhlářství, tesařství, pokrývačství. Truhlářské práce: - prodej a montáž dveří a zárubní CAG. Tesařské práce: - krovy - pergoly - altány - vikýře - šalování schodišť. Pokrývačské práce: - pokládka krytin všech druhů - montáž střešních oken - realizace střech.

Stavební činnost - dřevostavby - sádrokartonářské práce - tesařské práce - pokrývačské práce - hydroizolace střech.

Pokrývačství, tesařství, klempířství-kompletní realizace střech.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Hodinový manžel - instalatérské práce - stavební práce - tesařské a truhlářské práce - malířské práce - stěhování.

Geodézie. Geodetické práce: - zeměměřičské - geometrické plány - vytyčení hranic pozemků - vytyčování stavebních objektů - zaměření jeřábových drah - účelové mapy (základní mapy závodů, technické mapy měst, obcí) - výpočet kubatur - vyhledání a zaměření podzemních sítí - polohopisná a výškopisná měření.

Práce: - kamenické - kamenné zdi, podezdívky - kamenné chodníky.

Výroba: -nábytek na zakázku. Stolařství, stolař.

Elektroinstalace: - silnoproudé - slaboproudé - hromosvody, klimatizace, satelitní technika. Revize: - rodinných domů - hromosvodů - spotřebičů - ručního nářadí.

Řemeslo, montáž: - elektroinstalace - domovní telefony - televizní a satelitní antény - elektronické zabezpečovací systémy

Stavební činnost, výstavba: - bytová - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sádrokartonářské práce - obklady, dlažby

Zakázková výroba v oboru truhlářství. Výroba z masivu: - schodiště, zábradlí - kuchyňské linky, pracovní desky - koupelnový nábytek - skříňky, poličky - skříně - vestavěné i solitéry - postele - jedno i dvojlůžkové, patrové, zvýšené - stoly - jídelní, psací, konferenční, televizní - dveře - vnitřní, venkovní, posuvné - zahradní ...

Zámečnictví, práce: - zámečnické - svářečské.

Společnost se zaměřuje na instalatérské práce v okolí Šumperku. Havarijní a poruchová služba v oblastech voda, topení, plyn: - vodoinstalace - odpady - výměna vodoměrů - kanalizační přípojky - vodovodní přípojky - čištění vnitřních kanalizačních sítí Oprava, montáž, výměna: - topné rozvody - radiátory - kotle - darlingi - ponorná ...

Stavební činnost - tesařské práce - sádrokartonářské práce.

Zemní práce - výkopové práce - terénní úpravy.