DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - montáž střešních oken Výroba, stavba: - altány, pergoly - garážová stání.

Práce: - klempířské - pokrývačské

Půjčovna lešení - rámové fasádní lešení - stropní stojky - vysokozdvižné plošiny. Zemní práce.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Kompletní elektroinstalace, údržba a revize zařízení do 1000V. Materiál potřebný k instalaci rozvodů, rozvaděčů a osvětlení vč. revizí. Zapojení domácích spotřebičů: - digestoře, větráky, elektrické vytápění, trouby a sporáky. Montáže: - elektromontáže od A po Ž - hromosvody. - brány, branky, pohony na brány, vrata, rolety

Klempířské a pokrývačské práce. Tesařské práce.

Stavební činnost: - stavby rodinných domů - průmyslové stavby - vodohospodářské stavby - rekonstrukce budov, domů - suchá výstavba - střechy - zateplování fasád.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Stavební a obchodní společnost - zednické práce - specializace na lícové zdivo - cihlové klenuté stropy, klenby.

Truhlářství, podlahářství -Velkoobchod a maloobchod

Kompletní služby zajišťující bezproblémový chod domácnosti. Hodinový manžel.

Práce: - zednické - obkladačské.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Činnost: - elektroinstalační práce

Domácí dílna: -Prodejna železářství a potřeb pro kutily. -Stolařské práce.

Montáž, servis, prodej: - elektrická a elektronická zařízení, - revize elektrických zařízení, - revize bezpečnostních systémů.

Práce: - obkladačské - zednické.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů, bytových domů, komerční stavby - rekonstrukce budov, přestavby - zateplování budov - sádrokartonářské práce.

Truhlářství. Výroba - pádla - ribstole - přepravní obaly "CASE".

Nabízí: -projektování pozemkových úprav -zpracování geometrických plánů -výkon zeměměřických činností -projektová činnost ve výstavbě -geografické informační systémy -činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Práce: - malířské - natěračské - lakýrnické - tapetářské