Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Stavební práce: - rekonstrukce bytových jader - zateplování fasád - betonové potěry - sádrokartonářské práce - vodoinstalatérské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - úprava terénu.

STAVEBNÍ FIRMA STAVEBNÍ PRÁCE: - zemní a výkopové práce - zakládání staveb s dodávkou a montáží inženýrských sítí ( kanalizace, voda, plyn ) - pozemní stavby - demoliční práce - komunikace, lesní cesty, parkovací plochy, chodníky z dlažby ( kamenné i zámkové ) - dokončovací práce při výstavbě rodinných domů ( ploty - dřevěnné, kovové, ...

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Vodo topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Zednické a štukatérské práce - opravy fasád - zateplování a rekonstrukce fasád.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - čištění kanalizací, odpadů

Rekonstrukce bytů, domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplování fasád - obkladačské práce.

Realizuje stavby na klíč menšího až středního rozsahu. Hlavní náplní našich služeb jsou rekonstrukce koupelen, panelových bytů, rodinných domů, kancelářských prostor, půdních vestaveb. Stavební činnost, služby: - rekonstrukce bytů, domů, koupelen - podlahářské práce - montáž sádrokartonů a minerálních podhledů - půdní vestavby.

Malířské a natěračské práce - malování bytů, malování pokojů, restaurací, hotelů, obchodů a kancelářských prostor.

Pokrývačské práce - opravy a montáže kompletních střech - tesařské práce - pokládka střešní krytiny.

Služby - půjčovna autoboxů a nosičů - půjčovna nářadí. Zámečnické práce - svařování - výroba konstrukcí.

Práce, služby: - zednické, zedník - sádrokartonářské - izolace - malířské - vodoinstalace

Prodej: - písek - štěrk - kačírek Služby: - odvoz a likvidace odpadů - kontejnerová doprava - zemní práce - půjčovna stavebních strojů

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - postele - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - pergoly

Práce: - sádrokartonářské - montáž minerálních podhledů.

Služby: - kontejnerová doprava - zemní a výkopové práce

Zprostředkovatelská a stavební firma. Zpracováváme stavební a demoliční odpad a prodáváme stavební recykláty. Působíme převážně v oblasti ekologických služeb pro stavebnictví, kde za několik let podnikání získali řadu cenných zkušeností a napomohli realizaci mnoha důležitých staveb.