ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Výstavba střech včetně pokrývání a plechování. Stavíme pergoly, altány, stropy, bednění schodiště a věnce včetně armatur.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce.

Výroba a montáž: -svodidla -zábradlí -laminátů. Dopravní značení-značky: -kompletní servis -prodej -pronájem -osazení. Nátěry: -konstrukce -zábradlí -plochy -střechy -okna. Práce: -malířské -natěračské -svářečské.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže Montáž, oprava, servis: - elektrické a plynové kotle Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Prodej: - výpočetní technika - elektronika Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy Výroba rozvaděčů.

Služby: - zemní práce - jeřábnické práce - agro pneuservis - pořez dřeva pásovou pilou - sečení travních porostů Prodej: - písek - zemina - kačírek - kamenivo

Práce, řemeslo: -zedník -rekonstrukce -rekonstrukce koupelen, bytových jader -obkladačské, sádrokartonářské.

Výroba, montáž, zasklívání: -hliníkové profily heroal (okna, dveře, vnitřní stěny, posuvné dveře, výklady, zimní zahrady, světlíky, automatické dveře, prosklené fasádní systémy).

Provádíme zateplovací práce a montáže sádrokartonů. Specializujeme se na zateplování a izolační práce s využitím sádrokartonu a kazetových podhledů ve Zlíně a okolí.

Stavební práce: - zateplení fasád - sádrokartonářské práce - fasádní systémy.

Zednictví, stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - omítky - pokládka venkovní dlažby - montáž sádrokartonových konstrukcí

Firma Jiří Jerie se zabývá zemními a výkopovými pracemi. Provádíme výkopy přípojek inženýrských sítí, bazénů, základů rodinných domů a různé terénní úpravy. Nabízíme také strojní vrtání děr pro sloupky a opěrné kůly plotů. Práce provádíme v rámci Libereckého a Královéhradeckého kraje. Prováděné práce, výkopy, zemní práce: - bazény, zahradní ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce: - zednické - obkladačské - sádrokartony - komíny - izolatérské práce - montáž a zapravení plastových oken

Práce: - zemní, výkopové pásovým minibagrem.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Zámečnictví, výroba: - ploty - schody - vrata - zábradlí - mříže

Činnost: - výroba ocelových prvků v oboru stavebního zámečnictví - samonosné brány včetně pojezdů, ocelové schodiště, mostní zábradlí nebo jakékoliv jiné atypické ocelové konstrukce a prvky

Truhlářství - zakázková výroba dveří, kuchyní, výloh a vestavěných skříní.

Stolařská práce. Výroba: -kuchyně -obývací stěny, nábytek -dveře, zahradní nábytek.

Zámečnictví, nástrojářství, obráběčství. Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin. Výroba kovových konstrukcí. Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů. Výroba: - formy - nástroje.