ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Hodinový manžel: - údržba bytu, domu, chaty, a ostatních objektů - stěhování nábytku - údržba a sekání zahrad - úklid sněhu - výroba pergol či přístřešků na auto - drobné opravy vodoinstalace - elektromontážní práce - malování - stavební práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně

Stavební práce: - zednické práce - sádrokartonářské práce - zateplování fasád - obklady, dlažba - rekonstrukce budov.

Práce: - zednické - půdní vestavby - rekonstrukce bytů, domů, koupelen

Práce: - zámečnické. Výroba: - kovové vrata, brány, zábradlí.

Práce: - podlahářské - renovace parket.

Autodoprava: -Zajištění přepravy sypkých i kusových materiálů. -Provádění prací hydraulickou rukou. -Zemní a výkopové práce.

Provádíme: - revize elektroinstalací, el. spotřebičů a ručního nářadí, hromosvodů. - projekty elektro - školení vyhl. 50/1978 Sb. - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy CCTV - výroba rozváděčů - elektroinstalační práce.

Práce ve výškách prováděné horolezeckou nebo speleologickou technikou: -fasády-opravy, čištění, nátěry -ocelové konstrukce, mosty, věže-čištění, ochranné nátěry -tovární komíny-opravy, nátěry, revize, vložkování, demolice -montáže zábran proti holubům (systém KRAUPNER) -plechové klempířské prvky, střechy- opravy, čištění, ...

Práce: - kamenické - výroba, renovace pomníků - kuchyňské pracovní desky - obklady, dlažby.

Práce: - topenářské - zámečnické.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalační a vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynoinstalační práce - montáž ústředního topení - rozvody vody - plynovodní přípojky - měření a rozúčtování tepla a vody.

Montáž topných systémů - revize, dodávka a montáž rozvodů topení, topných těles.

Práce, řemeslo: - zedník, zednické - sádrokartonářské - obklady, dlažby - malířské, natěračské - rekonstrukce koupelen, domů

Služby: - elektroinstalace - montáž, opravy a revize hromosvodů - revize

Pokrývačství, tesařství Tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Výroba: - pergoly, altány a dřevěné ploty.

Stavební a terénní práce - realizace koupelnových jader - sádrokartonářské práce.

Stavebnictví, zednické práce - bytová výstavba - zateplování domů - obkladačské práce - podlahářské práce.

Elektromontážní a elektroinstalační práce - opravy stávajících rozvodů - údržba a opravy veřejného osvětlení - opravy veškerých elektrických zařízení.

Stavební klempířství - klempířské a pokrývačské práce - realizace a opravy střešních plášťů a fasád.

Činnost: - zemní a výkopové práce minibagrem