ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Práce: - klempířské - pokrývačské - foukaná izolace - hydroizolace - montáž nerezových komínů.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader - sanace balkonů a teras - zemní práce - obkladačské práce.

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - skříně - dveře, vrata - pergoly, altány

Služby, oprava, servis, revize: - elektrikář - elektrotechnik - revizní technik - elektrická zařízení - přihlášky k odběru ele energie - revize tlakových nádob.

Stavební firma, výstavba: - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - pozemní stavby - zemní práce.

Instalatérské práce - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - instalace rozvodů.

Práce: - podlahářské - pokládka, renovace podlah.

Sádrokartonářské práce - montáž stavebních systémů pro suchou výstavbu - půdní vestavby, kazetové minerální podhledy, příčky, stropy.

Stavební činnost: - rekonstrukce rodinných domů, bytů - rekostrukce rouberenk - tesařské práce.

Hodinový manžel - přípravné práce - montáž nábytku - stolařské práce - instalatérské práce - malířské práce - drobné sádrokartonářské práce.

Kovovýroba: - zábradlí, schodiště, mříže, ocelové konstrukce. Drobné zámečnické práce. Lisování. Ohraňování na CNC lisech-3m 180T 2m 100T Svařování-nerez, hliník.

Práce: - zemní, výkopové - demolice. Stavební práce: - výstavba rodinných domů, garáží - rekonstrukce budov.

Vodo, topo, plyn - plynařské, topenářské a vodoinstalatérské práce - servis, opravy a revize plynových spotřebičů.

Malířství, natěračství a lakýrnictví - malířské a natěřčské práce - fasády, nátěry plotů i vrat.

Práce: - obkladačské - zednické - renovace koupelen, bytových jader.

Práce: - zednické - malířské, tapetářské - zateplování fasád - izolace plochých střech - rekonstrukce bytových jader.

Výroba: - tepelné výměníky Vico - tlakové nádoby Služby: - revize plynových a tlakových zařízení - dodávka, montáž, oprava, servis výměníkové stanice, technologie plynových kotelen - dodávka, montáž systémy ústředního vytápění Školení: - obsluha tlakových nádob stabilních a plynových kotelen - topič

Bytová výstavba a rekonstrukce budov - demoliční práce - odvoz a ukládku sutí - zednické, tesařské a klempířské práce - sanace budov.