ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Truhlářství, výroba: - nábytek - okna, dveře - kuchyně Pokládka podlah.

Práce, řemeslo: - truhlář - dýhování, listování

Služby: - hydroizolace - izolace proti vodě

Činnost: - revize elektrospotřebičů, elektrického ručního nářadí

Stavební společnost: - rekonstrukce a modernizace - sanace - kotvení - hřebíkování svahů - mikropiloty - zpevňující a těsnící injektáže - izolace-akustické, tepelné - odvlhčování zdiva injektáží. Pronájem: - ruční pěchy - AVIA s kontejnerem a hydraulickou rukou - drobná stavební mechanizace - štípačka na dřevo.

Nákladní autodoprava, zemní práce.

Výstavba rodinných domů, zateplování fasád, rekonstrukce koupelen a jader. Natěračské práce.

Geodetická kancelář, geodézie - geodetické práce - digitalizace mapových podkladů - geometrické plány - mapování.

Činnost: - kovovýroba - zámečnictví - soustružnické práce - svářečské práce

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyňské linky - stoly, židle - postele - komody

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Doprava : - suť - zemina - stavební materiály Servis: - spalovny - kotelny - kotle Zemní a výkopové práce

Elektromontáže, elektroinstalační práce - elektrorevize. Montáž - elektronická zabezpečovacíc zařízení - kamerové systémy - klimatizace.

Práce: -elektroinstalační -elektromontážní -hromosvody -zabezpečovací zařízení Prodej: -elektromateriál. Revize: -hromosvody -elektrické zařízení. -ruční nářadí

-Přípravné práce pro stavby

Stavební firma SANPROS Buchlovice se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukce i demolice budov, rodinných domů v regionu Zlínský, kraj, Hodonín, Brno. Realizace: - výstavba budov - stavby na klíč - rodinné domy na klíč - rekonstrukce budov - podkrovní, půdní vestavby - bytová jádra - správní objekty - skladovací haly - zpevněné ...

Práce: - pokrývačské - klempířské

Práce: - pokrývačské - klempířské.

Truhlářství, podlahářství