Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební činnost, výstavba: - pozemní a inženýrské stavby - zemní práce

Zateplování domů, stříkané betony, montáž plastových oken a sádrokartonů, stavební činnost.

Služby: - veškeré úklidové práce. - úklidy po zesnulých - vyklízení bytů při stěhování - čištění půdy. Stavební práce: - terénní úpravy - výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - kanalizace.

Služby: - stavební činnost - zámečnické práce

Celkové návrhy - interiéry - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Pokrývačství, tesařství - pokrývačské a tesařské práce - konstrukce střech a přístřešků, zahradních altánů, pergol.

Atypické výškové práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce.

Zámečnictví, nástrojářství. Autoklempíství. Karosářství. Nákladní autodoprava do 3, 5 tuny i nad 3, 5 tuny: - tuzemská, vnitrostátní - zahraniční, mezinárodní.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Stavební společnost - dodání a montáž plastových a hliníkových oken a dveří - zednické práce - zateplování budov - rekonstrukce domů a bytových jader.

Stavební firma: - rodinné domky na klíč - bytové doby - rekonstrukce staveb Zemní práce Nákladní doprava

Tesařství: - konzultace, - návrhy, - konstrukce, - projekty, - realizace. Pokrývačství.

Činnost: - projekce TZB (voda, plyn, kanalizace, vytápění, vzduchotechnika) - energetické poradenství - vypracování průkazu energetické náročnosti budovy (PENB)

Podlahářství Voborník je lety a zákazníky prověřená firma navazující na rodinnou řemeslnou tradici již od roku 1977. Zakládáme si na dobře odvedené práci s dodržováním technologických postupů a používáním vhodných a kvalitních materiálů, které jsou zárukou požadované dlouhé životnosti podlah a spokojenosti našich zákazníků, investorů a obchodních ...

Práce: - malířské, lakýrnické a tapetářské

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Stavíme nízkoenergetické a pasivní domy šetrné k životnímu prostředí a kapse majitele. Domy zajišťují stabilní teplotu bydlení po celý rok. Specializujeme se i na výstavbu rodinných domů na klíč. Pozemní stavitelství: -realizace, rekonstrukce a modernizace staveb -revitalizace a energetické zhodnocení objektů -"zelená ...

Služby: - technické návrhy v oblasti vzduchotechniky, rekuperace a klimatizace - poradenství, konzultace.

Truhlářská výroba. Zakázková výroba a montáž: -eurookna včetně IV78 v protihlukovém provedení -vchodové vnitřní dveře -interiéry. Všechny výrobky jsou atestovány.

Zemní práce včetně těžby a přepravy materiálu těžkou stavební technikou.