ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Prodej, montáž: - podlahové krytiny - dřevěné, vinylové a laminátové podlahy - interiérové dveře Truhlářská výroba.

Zateplování fasád - hydroizolace - rekonstrukce obvodových plášťů budov.

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Pokrývačství, klempířství a tesařství. Střechy na klíč včetně krovu a věnce. Nadkrokevní izolace, zateplení střech. Stavba komínů, výměna střešních oken. Sádrokartonové a zednické práce - půdní vestavby.

Rekonstrukce domů, bytů. Zateplování fasády.

Stavební činnost, výstavba: - nebytová výstavba - stavby občanské vybavenosti - průmyslové stavby - inženýrské sítě, komunikace - zemní práce - hrubé stavby rodinných domů - základové desky, zateplení fasád - terénní a pozemkové úpravy

Servis, opravy a montáž plynových kotlů - regulace topných systémů - servis kondenzačních kotlů a kotelen.

Geodetické práce - zeměměřičské práce - zaměření stávajícího stavu objektů - inženýrská geodézie.

Činnost: - zámečnická výroba - nástrojářské práce - svářečské práce - výroba kovových palet - návrh a konstrukce jednoúčelových strojů Prodej: - hutní materiál Služby: - zapůjčení specializovaných strojírenských profesí pro automobilový průmysl Stavební činnost: - pozemní stavitelství - vodohospodářské stavby Sídlo Plaská ...

Služby pro rodinu a domácnost - úklidové práce - hodinový manžel - hlídání dětí - žehlení.

Výroba ocelových konstrukcí, potrubních systémů, technologických celků. Dále se zabýváme demontáží a montáží nových konstrukcí. Provádíme veškeré svářecí a zámečnické práce.

Truhlářství, podlahářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Stavební činnost, výstavba: - inženýrské sítě - komunikace - rekultivace vodních ploch a toků - bytová, nebytová - zemní práce - zakládání staveb

ZEMNÍ IZOLACE : - hydroizolace spodních staveb - izolace proti radonu - hydroizolace bazénů a zahradních jezírek - stěrkové ochranné nátěry stavebních konstrukcí - stěrkové a nátěrové izolace - krystalické nátěry betonů - beton - ochrannné nátěry i protichemické.

Prodej a montáž tepelných čerpadel. Vodoinstalační, topenářské, plynařské práce.

Instalatérství. Voda, topení, plyn: -venkovní, vnitřní kanalizace -veškeré rozvody vody -ústřední vytápění, podlahové vytápění -krbová kamna -plynové přípojky včetně projektu a revize -servis plynových spotřebičů -zařizovací předměty (bojlery, wc, vany, sprchové kouty atd.) -rekontrukce bytových jader -bourací ...

Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny

Práce, stavby: -zemní práce -výstavba inženýrských sítí -výkopy -protlaky pod komunikací -řezání asfaltu a betonu -používá k práci stroje pásové i kolové..

Dodávka: - systém inteligentního vytápění pro rodinné domy.

Natěračské práce. Malířské práce Prodej: - podlahové krytiny. Pokládka - podlahové krytiny Úklidové práce Renovace parket - podlahářské práce - obkladačské práce.

Montáž sádrokartonových podhledů a příček.