ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zemní práce -stavební práce -plynovody

Montáž - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl Výroba - stroje a zařízení pro potravinářský průmysl - stroje a zařízení pro svařování nerez materiálů Zámečnické práce.

Geodetická kancelář. Inženýrská geodezie (geodézie). Práce: -kompletní geodetické -zeměměřičské -vytyčovací - vytyčování hranic pozemků, staveb před zahájením jejich výstavby -geometrické plány pro rozdělování pozemků, zaměření budov, vyznačení věcného břemene k části pozemku - zhotovování polohopisu a výškopisu ( účelové mapy) ...

Práce: - sádrokartonářské - elektroinstalační - rekonstrukce bytových jader - montáž nábytku.

Stavební firma, výstavba: -rodinné domy -zateplování fasád -rekonstrukce budov -rekonstrukce koupelen

Koupelnové studio. Návrhy, realizace, stavby: -koupelny. Maloobchod, prodej: -kompletní vybavení koupelen -obklady, dlažby -sanitární keramika -sprchové kouty -koupelnový nábytek a doplňky. Přeprava osob -minibus 8+1 -celá ČR+SR+Europa Slovenské sýrové speciality

Sdružení živnostníků zabývající se kompletními stavebními a rekonstrukčními pracemi.

Montáže sádrokartonů, minerálních podhledů, plovoucích podlah a dlažeb.

Dodávka a montáž plastových oken a dveří, dodávka a montáž garážových vrat Novoferm, odstraňování vlhka ze zdí.

Výroba - briketovací lisy KL - 40 Kovovýroba - zámečnické práce

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo, topo, plyn.

Prodej - vodo topo - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Plynařské práce. Čištění - kanalizační potrubí vysokoltlakým strojem.

Elektromontáže, elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž hromosvodů, osvětlení, rozvaděčů.

Topenářské práce Obkladačské práce Rekonstrukce - bytová jádra - koupelny Rekonstrukce - koupelny Vodoinstalační práce.

Autorizovaná stavební firma. Stavební činnost: - komplexní stavební práce - stavby na klíč - rodinné domy - nebytové prostory - občanská, průmyslová výstavba - střechy, krovy - modernizace budov - oprava, zateplení fasád - izolace budov - oprava bytových jader, koupelen - dokončovací práce, malby, nátěry - demolice, zemní ...

Veškeré práce: -stavební práce a rekonstrukce -měření a rozúčtování tepla a vody -vodo-topo-plyn -podlahové topení -výstavba kotelen -rekonstrukce stupaček -montáž včetně dodávky. Projekce, servis, revize. Solární systémy.

Stavební práce - rekonstrukce budov - zateplování - obkladačské práce - podlahářské práce - projekční práce.

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

Stavební firma, stavby, práce, rekonstrukce: - provádění staveb pozemního stavitelství na klíč, obytné stavby, občanské a průmyslové stavby - rodinné domky - průmyslové stavby - rekonstrukce a opravy staveb - půdní vestavby - opravy venkovních plášťů budov včetně zateplování - stavební řemeslné práce - bytová výstavba a nebytová ...

Montáž, oprava, servis: - plynové kotle