DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Stavební firma. Kompletní stavební práce. Rekonstrukce: - rodinné domy - byty, bytová jádra - sádrokartonové příčky, sádrokartony.

Stavební firma. Přípravné a dokončovací stavební práce. Zednické práce. Technické služby.

Nabízí: -geologické práce -inženýrská geologie -geotechnika -hydrogeologie -vyhledávání a průzkum ložisek vyhrazených nerostů -vrtání studní a vrtů s délkou nad 30m -diagnostika stavebních konstrukcí -dodavatelská a investorská kontrola zemních prací.

Stavební firma: - zednické práce - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader a koupelen - zateplovací práce - elektroinstalace - vodo a plynoinstalace - sádrokartony - rekonstrukce a montáže kotelen - 3D grafické návrhy

Revize elektroinstalací, strojů a zařízení do 1000V. Revize - hromosvody. Revize - elektrické ruční nářadí (vrtačky, pájky, brusky, ...)domácí spotřebiče lednice, pračky, vařiče. Projece elektroinstalací do 1000V.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Kovovýroba, výroba, servis: - tobogány - skluzavky - vodní atrakce. Zakázková zámečnická výroba: - ocelová schodiště, konstrukce - zábradlí, žebříky, ocelová okna, vrata, ploty, mříže - palety - kontejnery. Laserové řezání plechů formát 1500x3000, - síla ocel max 12mm - síla nerez max 6mm.

Strojně stavební servis. Stavební práce: -inženýrská činnost -projekce -plastové podlahy. Výroba, prodej: -řezivo. Hydrogeologie (ochrana spodních vod): -geologie -odstraňování ekologických škod: -likvidace ropných havárií -sanace půdy.

Montáž, opravy, elektrických zařízení Servisní opravy napař.žehlících systémů Laurastar a Unitekno

Veškeré vodo-topo-plyn práce včetně zajištění materiálu. Vodoinstalace, vodoinstalatérské práce. Topenářství, topenářské práce. Montáž plynových rozvodů a plynových zařízení

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Elektromontážní práce: - kompletní elektroinstalace se zaměřením na zabezpečovací systémy - montáž požární a kamerové systémy na soukromé i firemní objekty - instalace strukturované i optické kabeláže - montáže silnoproudých instalací.

Zabýváme se: - těsnění oken a dveří - opravy a rekonstrukce oken a dveří - výroba a montáž nábytku na míru - vestavěné skříně, kuchyně - pergoly.

Elektroinstalační (elektromontážní) práce. Přípojky NN. Elektroinstalace - průmyslové objekty, rodinné domky zděné, dřevostavby. Montáž hromosvodů. Výroba a montáž: - rozvaděčů NN. Montáže, opravy a údržba MaR (měření a regulace). Zabezpečení objektů, slaboproudé rozvody. Elektrické vytápění. Montáže, opravy, údržba - veřejného ...

Obkladačské práce. Zednické práce, rekonstrukce: - bytová jádra - koupelny.

Klempířství Pokrývačství, tesařství.

Práce: - zámečnictví, záměčnické, zámečník. Montáž, oprava, údržba: - mechanická a elektroinstalace. Výroba: - elektrorozvaděčů s krytím IP 65. Zámečnická a strojní výroba z nerez oceli: - nerezové komponenty - svařování, broušení, obrábění nerezových materiálů a konstrukcí - ohýbání na ohraňovacím lisu. Sídlo: - Návesní 233, 76901 ...

Tlakové čištění kanalizací. Vývozy žump a septiků. Monitoring, trasování kanalizací. Odvoz. odpadních vod. Sací bagr

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba ...

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské.

Firma Josef Koťara nabízí kompletní služby v oboru zemních a výkopových prací. Provádíme hloubení základů, úpravy terénu, hutnění, skrývky ornice i čištění říčních koryt. Naleznete nás v Jaroškově, okres Prachatice. Zakázky realizujeme v lokalitách do 40 kilometrů, včetně německého příhraničí. Prováděné práce: - zemní práce - výkopové ...

Práce: -elektromontáže, elektroinstalace: -zabezpečovací systémy -domácí telefony -elektro revize -hromosvody -centrální vysavače -realizace podlahové topení. Prodej, maloobchod: -elektromateriál.