DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Zámečnictví, nástrojářství Zednictví Izolatérství

Truhlářství: - výroba dřevěného nábytku - povrchová úprava přírodním voskem

Geodézie, geodetické práce - vytyčení hranic pozemků - mapování - geometrické plány.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Služby: - projekty, revize, stavební dozor, servis, konzultace v oboru automatizace, měření a regulace (MaR), elektro

Zednické, sádrokartonářské, výkopové práce.

Geodézie, geodetické práce - geometrické plány - zaměřování, rozdělování a vytyčování pozemků staveb.

Geodetické a kartografické práce.

Práce: - lakýrnické - nátěry střech - malířské - izolace budov - klempířské - pokrývačské Veškeré stavebně řemeslné práce. Dodávka, montáž: - plastové ploty.

Stavební firma, člen cechu malířů a lakýrníků ČR: -kompletní úpravy, údržba a rekonstrukce interiérů, dveří, radiátorů -malířské a natěračské práce vč. úklidu, malba interiéru (i v nepřítomnosti objednatele) -malby z tuzemských i zahraničních (TOLLENS, DULUX, HET, PRIMALEX, REMAL) -nátěry, nástřiky fasády i historických budov ...

Rekonstrukce koupelen - obkladačské práce - zednické práce.

Činnost: - sanace vlhkého zdiva - hydroizolace - sanace železobetonu - tlakové injektáže.

Kominictví - servis, opravy a revize komínů - kontrola a čištění spalinových cest - vložkování komínů.

Zednictví, kamenictví - zednické práce - kamenické práce.

Služby: - elektromontáže - elektroinstalace - revize elektro

Výroba - zahradní domy - pergoly Zateplování - budovy Výstavba - oplocení - ploty Výstavba - rodinné domy na klíčrekonstrukce - domy Rekonstrukce - bytová jádra - koupelnyomítkářské práce

Vodoinstalatérství, topenářství: - rozvod vody, plynu, topení, odpadů a vodovodních přípojek - rekonstrukce starých topných systémů, výměny bojlerů.

Topenářské práce Správa - tepelné zdroje. Správa bytů Vodoinstalatérské práce.

Hodinový manžel. Služby - celková údržba domu - montáž a renovace nábytku - pokládka podlahových krytin - malířské práce - údržba zahrad.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Elektromontáže.

Vodoinstalační a topenářské práce. Vodo, topo.

Rekonstrukce - interiéry. Zateplování - fasády, střechy. Realizace - mostní konstrukce, novostavby, rekonstrukce - exteriéry. -sádrokartonové systémy -rekonstrukce bytových jader -rekonstrukce a úpravy interiérů -rekonstrukce koupelen -kuchyně na míru -truhlářské práce -výstavba rodinných domů -mostní konstrukce. PLASTOVÉ ...