ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Kamenictví, kameník, kamenické práce, výroba: -pomníky -obruby -krycí desky -náhrobky -obklady schodů -parapetní desky -doplňky k pomníkům: -svítilny -vázy -fotografie -urny -lucerny -mísy -písmo -pamětní desky -materiály: -žula, teraco (teraso) -tuzemské i dovozové -mramor.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Návrhy, dodávky, montáž a servis: -slaboproudých zařízení, slaboproudé rozvody -zabezpečovací a požární systémy, EZS, EPS -zabezpečení zboží proti krádeži -kamerové systémy, digitální záznamy -telefonní ústředny, ISDN, ADSL, telefony, faxy -strukturovaná kabeláž -kontrola přístupu a docházky -domácí telefony, audio, videotelefony ...

Kontejnerová doprava Odvoz a likvidace odpadů. Vyklízení objektů. Nákladní doprava - vozidla AVIA užitná hmotnost 4 - 6t, délka ložné plochy 3, 8m a IVECO užitná hmotnost 8t, délka ložné plochy 4, 5m - dovoz stavebního materiálu štěrk, písek - prodej stavebních materiálů Zemní práce

Práce: - stavební - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - obkladačské - dlaždičské - výstavby rodinných domů.

V oblasti pozemního stavitelství provádíme: -rekonstrukce a modernizace staveb bytových -společenských -výstavbu klasických zděných staveb bytových, společenských, obchodních -monolitické a montované stavby nízkopodlažní -fasádnické práce stylové i prosté stavby zahradní architektury. Oblast uměleckých řemesel: -štukatérské práce v ...

Stavební práce: - zednické práce - omítky, fasády - pokládka plovoucích podlah - stavby plotů - obkladačské práce - tesařské práce.

Stavební práce: - výstavba rodinných domů - půdní vestavby - fasády - rekonstrukce bytových jader.

Služby: - geodetické práce, průzkumné a ostatní předprojektové práce - studie - dokumentace k územnímu rozhodnutí - dokumentace ke stavebnímu povolení - realizační dokumentace stavby - dokumentace pro výběr zhotovitele - dokumentace skutečného provedení stavby - autorský a technický dozor na stavbách - poradenství a konzultace v ...

Tesařství. Stavební práce, činnost, projekty, návrhy, realizace: -tesař -pokrývač -klempíř, klempířské práce -vrata, ploty, schodiště -točené schody -drobné zednické práce -rekonstrukce -půdní vestavby.

Půjčovna: - stavební stroje - rypadla - hutnící technika - stavební nářadí - elektrocentrály. Práce: - zemní, výkopové - demolice - jeřábnické práce - těžba a přibližování dřeva.

Služby - elektro projekty - projekce elektroinstalace.

Řemesla, služby: - kovářství - restaurování kovů - zámečnictví

Služby: - zateplování fasád - omítky - malířské práce - půjčovna, montáž, demontáž lešení Prodej: - výrobky Stachema CZ - zateplovací systémy - omítky - fasádní barvy

Prodej: - podlahové krytiny - koberce - interiérové dveře. Služby: - pokládka podlah - montáž dveří.

Malířství, natěračství. Tapetování.

Zednictví. Obklady a dlažby interiérů i exteriérů. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytových jader a půdní vestavby ze sádrokartonu.

Geodetické služby se specializací na katastr nemovitostí, vytyčování hranic, rozdělení pozemků a vytyčení staveb.

Rekonstrukce a výstavba objektů, kompletní rekonstrukce bytů a kanceláří, montáž suché stavby, veškeré zednické a obkladačské práce, stolařství a truhlářství na míru, podlahářské práce, elektroinstalace, voda-topení-plyn, tesařské práce, stěhování, vyklízení a úklid, eurookna.

Elektroinstalace, mateční spínací hodiny, podružné hodiny, autonomní hodiny, sportovní časomíra.