Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Zámečnické práce. Zámečnictví. Výroba: - ocelové konstrukce.

Činnost: - revize plynových zařízení - revize tlakových zařízení - revize odtahů spalin - školení BOZP a PO.

Grafické studio. Grafické návrhy, realizace: - interiéry na klíč. Stavební práce. Stolařské práce, stolařství.

Elektronistalace, elektroinstalační práce: - nové i rekonstrukce - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení a hromosvodů.

Drobné sklenářské práce Pokládka - koberce, lina. Služby hodinového manžela. Drobné zámečnické práce.

Malířské práce zejména v interiérech – byty, kanceláře, haly. Běžné i dekorativní malby.

Stavební práce: - opravy, rekonstrukce mostů a komunikací - výstavba chodníků, parkovišť - výstavba, rekonstrukce inženýrských sítí - rekonstrukce, výstavba budov. Zemní práce: - výkopové práce - čištění rybníků. Autodoprava: - přeprava sypkých materiálů.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování kulturních, ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov a bytových jader - zednické práce.

Výroba - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - ploty, brány. Práce - tesařské, pokrývačské a klempířské.

Výroba: -vitráže -mozaiky -zrcadla -sportovní trofeje -figurky -leptané a pískované vitráže -svítidla

Nabídka stavebních a zednických prací: - rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat - opravy, nátěry a zateplování budov - montáže sádrokartonů - opravy a renstrukce balkonů a teras - obklady a dlažby - rekonstrukce bytových jader a koupelen - izolace plochých střech - zámkové dlažby - malířské práce

Výroba - leptané a pískové vitráže - zrcadla - atypická svítidla - dárkové a dekorační předměty ze skla

Práce, vyhotovení: - geometrické plány - vytyčování hranic pozemků a staveb - měření inženýrských sítí - tvorba digitálních mapových podkladů.

Topenářské práce, vodoinstalační práce.

Zateplování fasád Inženýrská činnost Rekonstrukce a výstavba - bytový domy - rodinné domy.

Firma Petr Bartaloš provádí veškeré stavební práce a stavební řemesla na Pardubicku. Stavební práce: - veškeré stavební práce - stavby na klíč - rekonstrukce budov - sádrokartony - omítky - malířské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce - instalatérské práce - podlahy - zámečnické práce.

Montáž, revize: - elektronické zabezpečovací systémy - přístupové systémy - GSM ovládání - kamerové systémy - silnoproudé a slaboproudé rozvody Elektroinstalace.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce: - oprava a rekonstrukce střechy

Stavební činnost: - rodinné domky, firemní objekty, rekonstrukce domů. Služby: - izolace proti zemní vlhkosti - hrubé stavby - nízkoenergetické domy za použití zateplovací malty - vnitřní omítky včetně štukování - venkovní fasády - zateplení omítek - sanační omítky - obklady, dlažby, sádrokartony - pískovcové chodníky z přírodního ...

Montáž - kotelny na tuhá paliva, plynové, olejové - stanice výměníkové, směšovací, předávací - rozvody plynu - rozvody topení Prodej: - kotle - radiátory - topenářský materiál - plynové spotřebiče Svářečské práce. Montáž: - rozvody odpadů - předizolované potrubí Potrubářské práce Montáž - ...

Elektroinstalační práce, elektromontáže, revize.