DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Rekonstrukce interiérů - sádrokartonářské práce - zednické práce - malířské práce.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů - montáž, opravy, revize hromosvodů - montáž bezpečnostních systémů, alarmů.

Služby: - instalatérské práce - topenářské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - montáže a opravy sprchových koutů - dodávka a montáž zařizovacích předmětů, vodoměrů, radiátorů, ohřívačů vody a další - čištění kanalizace

Stavební činnost: - rekonstrukce mostů - ČOV a kanalizace - sanace betonových a železobetonových konstrukcí - vysokotlaké čištění - injektáže - hydroizolace.

Zámečnictví, nástrojářství. Zámečník, nástrojař.

Geodetické práce - geometrické plány - vytyčení stavebních objektů - zaměření skutečného provedení stavby.

Činnost: - zasklívání balkonů a lodžií.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Úklidové práce Přestavba - sádrokartony Přestavba - obklady a dlažby Zednické prácepřestavba - bytová jádra

Malířské práce: - malířské práce včetně speciálních technologií - stěrkování stěn - stříkané tapety - nátěry fasád - nátěry podlah - batikování - benátské štuky. Úklid: - pravidelné úklidy - úklidy po malířích - mytí výloh a oken - čištění koberců a ...

Zateplování rodinné domy Montáž - sádrokartony Stavební prácerekonstrukce - byty

Kompletní realizace interiéry. Montáž, sádrokartony. Veškeré interiérové práce, montáž: - půdní vestavby - minerální kazetové podhledy THERMATEX - tepelná, zvuková izolace THERMOLAN, zateplování - střešní okna PRIMA FENESTRA, VELUX - malířské, natěračské, nástřiky - obklady, dlažby - plovoucí podlahy - ...

Dlaždické práce - pokládání dlažby, obrubníků.

Zednictví - zednické, zateplovací a obkladačské práce.

Kompletní realizace: - obloukové světlíky - opláštění budov sendvičovými panely - střešní světlíky pro průmyslové haly - hydroizolace. Výroba: - ocelové konstrukce.

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - lakování a olejování dřevěných podlah - pokládka parket - broušení a renovace parket a dřevěných podlah - pokládka plovoucích laminátových podlah - pokládka PVC - pokládka vinylových dílců - pokládka linolea - pokládka koberců.

Služby - hlubinné vrty pro tepelná čerpadla - studnařské práce - pilotové zakládání.

Truhlářství, podlahářství Zednictví -Zprostředkování obchodu a služeb. -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, ...

Práce: -instalatérské služby -topenářské práce, topenáři -izolace potrubí -voda, topení, plyn.

Stavební firma. Vodoinstalatérství, topenářství

Pokrývačství, tesařství -Specializovaný maloobchod

Truhlářství. Výroba: -nábytek. -vestavěné skříně. -celodřevěná schodiště. -historický nábytek Biedermayer.

Služby: -elektromontáže -elektroinstalace rodinných domků, nebytových prostor, škol, restaurací -revize -kabelizace NN i NV -opravy elektroinstalace.

Tesařské, klempířské a pokrývačské práce.