Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Výškové práce: - nátěry střech a fasád - kácení stromů - hromosvody - čištění okapů - odstraňování sněhu a ledu ze střech - mytí oken a fasád. Montáž ve výškách: - satelity - antény.

Montáž, demontáž: - atypické lešení - systémové lešení do výtahových šachet - lešení a montážní plošiny do výtahových šachet a světlíků. Stavební činnost: - zateplování Sanace staveb. Kompletní stavební činnost. Stavby na klíč. Výtahy. Rekonstrukce výtahových šachet. Zajišťujeme rekonstrukci výtahových šachet.

Truhlářství. Výroba - vestavné skříně - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - pergoly, přístřešky - zahradní domky a nábytek.

Montáž, opravy a servis elektrických rozvodů - elektroinstalační práce.

Podlahářství, podlahářské práce.

Podlahy od A do Z - měření vlhkosti - vyrovnání podlah - broušení a penetrace - obkládání schodů - pokládka a lepení pvc lina, koberců, vinylových a plovoucích podlah

Betonservis s.r.o., stavebnictví, specializace na : monolitické hrubé stavby; základové desky, pasy, patky, betonové věnce a monolitické železobetonové stropy - rodinné domy, průmyslové stavby, haly; opěrné i nosné zdi; výroba a uložení betonářské výztuže, betonové konstrukce i v pohledovém provedení.

Zednictví, zednické práce, zedník. Stavební práce včetně pokládky podlah.

Výroba a distribuce elektrické energie - poradenství v energetice - elektromontáže NN a VN - revize elektro.

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Malířské a natěračské práce. Malíř, natěrač.

Zednictví, zednické práce, stavební práce.

Hliníková okna a dveře Plastová okna a dveře Zimní zahrady Okenní a dveřní kování Stínící technika Parapety Sítě proti hmyzu Montážní servis.

Práce: - foukaná izolace Climatizer Plus vhodná zejména na dodatečné zateplení starších domů - zateplování fasády rodinných domů, průmyslových budov. Zelená úsporám. Zlínský, Olomoucký, Severomoravský kraj.

Pozemní stavitelství, developerská a realitní činnost - bytová výstavba a rekonstrukce budov - výškové práce - zateplování - projektové práce.

Stavební firma, stavební práce, stavitelství: -obnova, rekonstrukce a zateplování fasád budov. Provádíme zateplování budov, rodinných domů. Zhotovení stavební projektové dokumentace. Rekonstrukce budov.

Služby: -demolice budov -stavební práce -úpravy terénů a zahrad -přestavba bytových jader -úpravy interiérů -obkládací práce -usazování plastových oken -prodej čedičové dlažby, ecoru a plastových oken

Práce: -klempířské -pokrývačské -izolace střech -půdní vestavby -opravy střech

Práce: -instalatérské -topenářské

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - průmyslové stavby - rekonstrukce objektů - zateplování budov.

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.