Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Stavební, výkopové a zemní práce. Naši stavební činnost realizujeme v okresech Zlín, Kroměříž, Vsetín, Uherské Hradiště.

Realizace staveb, jejich změn a odstraňování. - zateplení fasád - výstavba objektů - rekonstrukce objektů.

Nabízíme stavební, výškové a zahradnické práce, rekonstrukce sportovišť, revitalizace, správu a údržbu nemovitostí i projektové činnosti.

Výstavba: - inženýrské sítě Zemní práce. Projekce, výstavba, opravy a rekonstrukce: - silnice - místní komunikace - chodníky - lesní a polní cesty, ... - ekologické stavby - vodohospodářské stavby.

Práce - vodoinstalační, topenářské.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování budov - fasády - rekonstrukce budov.

Zámečnické práce. Výroba: -ocelové konstrukce

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál Kovovýroba: - ocelové palety - ocelové přepravní systémy - dělení materiálů laserem - plasmou Výroba: - vakuové tváření plastů.

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Práce, služby: -výškové -jeřábnické -doprovody vozidly BF2 a BF3 v EU -potápěčské práce -outsourcing

- jeřábnické práce - manipulace s nákladem - nákladní autodoprava Firma nabízí jeřábnické práce v rámci celé ČR a to ať již se jedná o nakládku, či skládku materiálu, nebo práce potřebné při investiční výstavbě a rekonstrukcích

Výroba, výstavba: - dřevostavby - klasické vázané krovy - sbíjené, lisované vazníky - pohledové dřevěné konstrukce - atypické dřevěné konstrukce.

Truhlářství, podlahářství

Výroba, prodej, e-shop: - vitráže, zakázková výroba - výplně dveří, kuchyňských dvířek - restaurování - šperky, svítidla, stínidla

Prodej a pokládka podlah - plovoucí, dřevěné, korkové, vinylové a laminátové. Renovace parket, terasové systémy. Kompletní realizace interiérů.

Truhlářské práce Realizujeme zakázky dle požadavků našich zákazníků.

Mezi naše hlavní činnosti patří klempířské, zámečnické práce, kovovýroba, obrábění, stavební práce, revize, zkoušky, školení obsluh tlakových a plynových vyhrazených zařízení.

Odpady: - výkup železa - bagrování jímek, bazénů, základů - skládání palet z kamionu a jejich následný převoz po staveništi. Paletu lze zvednout do výšky 3m. - Zavážení základových desek - Veškeré terénní práce - Lámání hornin těžších tříd pomocí kladiva - Nakládání velkého množství materiálu - Rozhrnování zemin, skrývky ...

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví