Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Činnost: - zednické práce - stavební projekce - instalatérské práce - montáž stropních panelů

Stavební práce: -sanace vlhkého zdiva metodou podřezání -tryskání ocelových konstrukcí -drenážní a odvětrávací systémy staveb -lokální opravy průmyslových podlah -opravy hydroizolačních plášťů plochých střech -hydroizolace spodních staveb.

Práce: -vysokozdvižná plošina -zemní práce. Doprava: -nákladní-AVIA L30, AVIA kontejnery.

Revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení, tlakových nádob stabilních a kotlů. Odborné vzdělávání v oboru plynových zařízení.

Elektro studio - projekce, školení a revize elektro NN. Soudní znalecké posudky.

Veškeré zemní práce, stavby kamenných opěrných zdí, rybníky a jezírka, úpravy zahrad a terénu, hloubení výkopů, přípojky, základy. Stroje:Menzi Muck-lžíce 30cm, 40cm, 60cm, 80cm, svahovací lžíce, kátrovací lžíce. Bobcat T190 pásový smykový nakladač. Wacker Neuson ET24 minibagr 2, 5tuny. Hákový nosič kontejnerů Volvo FM12 nosnost 15, 5tuny, ...

Truhlářství, podlahářství - výroba bytových doplňků.

Výroba: - špaletová okna - repliky špaletových oken - eurookna - vchodové dveře.

Malířství, natěračství. Malování pokojů bytů, interiérů, komerčních prostor. Nátěry fasád, konstrukcí. Tapetování

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázku, návrh, zaměření, doprava, prodej: -nábytek na míru -kuchyně -obývací pokoje -dětské pokoje -kanceláře -banky a jakékoliv další nábytkářské produkty -kuchyňská dvířka -ostatní nábytek (skříně, skříňky, poličky, stolky, zábradlí, obložení, vykrytí, koupelnový nábytek, věšákové stěny, dekorace).

Průmyslové stavebnictví - sanace vlhkého zdiva - injektáž - izolační práce - antikorozní povrchové úpravy a ochranné nátěry - sanace a ošetření betonových i železobetonových konstrukcí.

Zakázkové řezbářské práce Zlacení Restaurátorské práce Polychromování

Stavební činnost: - rekonstrukce bytového jádra, bytů, koupelny - zateplení fasád - pokládka dlažeb a obkladů - zednické práce - výstavba rodinných domů na klíč.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Služby: - elektroinstalace - silnoproudé i slaboproudé elektroinstalace - revize

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Dodávka, montáž: - systémy pro vytápění objektů a průmyslových provozů Služby: - zdravotní instalace a regulace - inženýrské sítě - rozvody tepla Výstavba, rekonstrukce: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce koupelen

Stavební práce - bytová výstavba - rekonstrukce budov - rekonstrukce bytových jader a koupelen - zednické práce - hydroizolace.

Práce, řemeslo: - zedník, zednictví

Činnost: - stavební projekce (dopravní stavby, inženýrské sítě) - inženýrské práce - technický dozor stavebníka - geodetické práce - realizace veškerých staveb

Kompletní sklenářské práce Prodej a montáž polykarbonátů Zasklívání lodžií Zastřešení bazénů Prodej a montáž zimních zahrad Prodej a montáž dřevěných eurooken, plastových a hliníkových oken a dveří Výroba, prodej, montáž dřevěných obložek a dveří.

Truhlářství. Práce: -truhlářské Výroba: -dřevěná schodiště včetně zábradlí -obkládání betonových a kovových schodišť -kuchyně -vchodové a vnitře dveře včetně posuvných, posuvné stěny -nábytekz lamina, z dýhované dřevotřísky, z masivu (kancelářské, dětské pokoje, ložnice, předsíně) -okna špaletová, jednoduchá, eurookna.

Aplikujeme: - stříkané izolační materiály (POLYUREA, PUR pěna) - systémy na bázi silikonu (pro renovace a hydrofobizaci - impregnaci. Mobilní tryskání a pískování se sníženou prašností system Torbo. Termovize - letecká. Výškové práce, renovace střech, kamene, čištění fasád.