Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Služby: - elektroinstalace - servis veřejného osvětlení - budování nové sítě veřejného osvětlení - kabelový servis

Řemesla, služby: - stavby nových střech i rekonstrukce stávajících - klempíř - pokrývač - tesař

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Ubytování - chata, chalupa. Stavební práce - rekonstrukce domů a bytových jader - demolice - sádrokartonářské práce - obkladačské práce. Čištění a definfekce interiérů a klimatizace aut - praní, čištění a tepování koberců a čalouněného nábytku.

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Elektromontážní práce, elektroinstalace - slaboproudé rozvody - montáž a opravy elektrických zařízení - montáž zabezpečovacích a kamerových systémů.

Elektroinstalační práce, elektromontáže - elektrikářské práce - montáž elektrických zabezpečovacích systémů - montáž systémů měření a regulace.

Zakázkové truhlářství - výroba nábytku na míru. Elektromontážní práce - elektroinstalační práce. Prodej elektromateriálu osvětlení. Jeřábnické práce. Práce plošinou MP10 A MP13. Práce s bagrem JCB MIDI CX. Ubytování v soukromí.

Provádění klempířských prací. Prodej: - střešních krytin - latí - krbů - doplňků.

-Velkoobchod -Maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny -Zprostředkování obchodu Zámečnictví, nástrojářství

Dodávka, montáže, instalace: -ústředního topení -podlahového vytápění -vody, plynu -solárních kolektorů -kotle, radiátory -koupelnové vybavení. Práce VODO TOPO PLYN: -vodoinstalatérské, vodoinstalační -topenářské, topenářství -plynařské, plynařství. Rekonstrukce koupelen. Zajištění projektové dokumentace.

Činnost: - revize vyhrazených plynových zařízení - revize plynovodů - revize plynových spotřebičů - revize tlakových nádob - servis kotlů Školení: - obsluhy plynových zařízení - topičů a obsluhy nízkotlakých kotelen.

Práce: - elektrikářské - elektromontážní - elektrorevize. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektro rozvody. Zemní a výkopové práce. Prodej, montáž - žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu

Dodávka, montáž: - technologické celky se zaměřením montážní činnosti především v oblasti vyhrazených plynových zařízení Služby: - stavební projekce - legislativní servis, školení BOZP a PO Oprava, servis, služby: - technologická zařízení bioplynových stanic - biologický servis Revize vyhrazených plynových a tlakových zařízení

Provádíme: - zemní práce - zednické práce - stavební práce.

Geodetická kancelář. Služby: - geometrické plány - vytyčení vlastnické hranice pozemku, stavby na staveništi, terénní úpravy - zaměření skutečného provedení stavby, terénní úpravy - vytýčení a zaměření inženýrských sítí - výškopisné a polohopisné plány - sledování svislých – vodorovných posunů stavebních objektů - zaměření a ...

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Elektromontáže - elektro rozvody - opravy a montáž veřejného osvětlení - revize elektrospotřebičů.

Stavební společnost - novostavby na klíč - rekonstrukce domů - technický dozor - demolice staveb - zakládání staveb.