ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Podlahy - Dveře prodej a montáž podlah všeho druhu a nově vzorkovna na adrese Janáčkova 170 Trutnov.Renovace dřevěných podlah a půjčovna brusek na dřevěné podlahy včetně brusiva laků a olejů.

Stavební firma. Provádíme: - výstavbu rodinných domů - rekonstrukce rodinných domů, - lité anhydritové podlahy - zemní kolektory pro tepelná čerpadla - zemní práce - zateplování budov. Naše firma je v tomto oboru jedna z nejlepších.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování Zednictví -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Projektování pozemkových úprav -Poradenská a konzultační činnost, zpracování ...

Natírání fasád Montáž - reklamní nápisy. Výškové práce - montáž reklamních nápisů. - natírání fasád (i ve výškách a špatně dosažitelných místech).

Stavební společnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - zednické práce - izolační práce - sádrokartonářské práce.

Projekce plynových zařízení: -vysokotlaké plynovody -vysokotlaké, středotlaké regulační stanice -středotlaké plynovodní sítě -rekonstrukce, přeložky plynovodů -vodovody, kanalizace.

Sklenářství: - zasklívání oken, dveří, skleníků - zhotovení lepených akvárií - renovace skleníků s nátěrem - renovace balkonů a lodžií s nátěrem.

Kamenictví - výroba a renovace pomníků.

Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Práce: - sádrokartonářské - podlahářské

Vodo, topo - vodoinstalatérské práce - topenářské práce. Montáž - solární systémy - tepelná čerpadla - chlazení.

Práce, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Velkoobchod, maloobchod: - vodoinstalační a topenářský materiál - sanitární zboží - vybavení koupelen

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Dodávka, montáž: - hydroizolace - izolace proti vodě, radonu a ropným produktům - izolace zádržných jímek - izolace plochých střech PVC folií a asfaltovými pásy - střechy, včetně dodání materiálu (možnost rekonstrukce nebo opravy povrchu) - střešní terasy nebo před vchodem o objektu - bazény, jezírka včetně návrhu, eventualně ...

Úpravy interiérů automobilů do kůže, ekokoženky a látek Výroba a opravy: - čalouněný nábytek - starožitný nábytek

Geologické práce a průzkumy pro lesní cesty Dozor - zemní práce Projekty - zemní práce

Revize: - elektrické zařízení - hromosvody

Tesařství Odvoz a likvidace - nebezpečné odpady skupin N a O Úklidové a lešenářské práce

Truhlářství. Výroba - dřevěná okna a dveře.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Elektroinstalace, elektroinstalační práce. Montáž - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy - požární signalizace.

Natěračské, malířské, úklidové, bourací, zámečnické a dokončovací stavební práce.