ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Tesařské práce: -krovy -pergoly -zahradní domky -stání pro automobily. Drobné stavební práce: -přípravné stavební práce. Pokrývačské práce: -střechy na klíč -kompletní střechypokládka -střešní krytiny. Montáž střešních oken. Klempířské práce.

Výroba, prodej, montáž a servis: -dveřní vratové systémy -brány -vjezdové brány -průmyslová vrata -pohony -vrata -žaluzie -předokenní rolety -markýzy. Zámečnické práce.

Kalmalak - malířské práce: - byty - dekorační natěry interieru, exterieru, - tapetování - malování fasád - nátěry střech, podlah, oken, dveří, zárubní, fládrování - veškeré nástřiky konstrukcí, hal atd. - zednické dokončovací práce.

Kontaktní zateplovací systémy. Sádrokartonářské práce. Dodávka a montáž: -plastová okna a dveře.

Činnost: - koupelny - obklady a dlažby - doplňky do koupelen - dekorativní kámen - masivní dubové podlahy.

Čalounické práce Barevné ladění interiérů dekorační látky, záclony, koberce návrhy, montáž a realizace - interiéry na klíč záclony, závěsy, garnýže, rolety, žaluzie, čalounictví, podlahy, koberce, tapety Dodávka - podlahové krytiny - marmolea - koberce Montáž - podlahové krytiny - marmolea - ...

Služby: -úklidové práce -komunální služby -údržba zeleně -PO a BOZP -výškové a montážní práce -čištění a likvidace nebezpečných odpadů -technická správa budov Prodej, pronájem, oprava, servis: -výpočetní technika

Pneuservis: -osobní a nákladní. Zemní práce. Autodoprava: -paletovaný materiál -přeprava sutí a zeminy -přeprava a prodej: -písek -drť* -štěrk.

Práce: -historické zednictví -restaurování

- výroba a montáž špaletových oken (replik) - jednání s MHMP ÚPM - dřevěná okna a dveře dle evropské normy, typ Euro78 a 92 - vchodové dveře, balkonové dveře, interiérové - zakázkové truhlářské práce

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Stavební společnost - výstavba nízkoenergetických dřevostaveb - nadrozměrné zasklívání, instalace nadrozměrných skel - montáž, údržba a likvidace ocelových konstrukcí - výškové práce.

Autojeřábnické práce - AD 20. Práce stavební, zámečnické, výroba, montáž, ukládka, kovovýroba. Výroba: - zámečnické díly pro stavby - konstrukční díly. Armované železo: - střih armovacího železa, ohyb a ukládka pro stavebnictví, armokoše pro stavby. Montáž: - konstrukce hal, střešní konstrukce, schodišťové dílce, balkóny, ...

Revize elektrických zařízení do 1000V sk. A a B, elektroinstalační práce, inteligentní elektroinstalace, řízené osvětlení, strukturované kabeláže pro datové sítě, elektronické zabezpečovací systémy, kamerové systémy, vzduchotechnika. Dodávky kompletního elektroinstalačního materiálu.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Údržba domů a bytů. Hodinový manžel.

Realizace interiérů - dekorativní omítky - dodávka a montáž nerozového zábradlí - imitace podhledového betonu - cementové lité podlahy.

Stavební společnost - výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - hydroizolace, izolace - sanace balkonů a lodžií - malířské a natěračské práce - sádrokartonářské práce - rekonstrukce koupelen. Prodej - míchací centrum - barvy, stěrky, omítky - penetrace, nátěrové hmoty.

Montáž - obklady a dlažby Výroba a montáž - monolitická schodiště Stavba - rodinné domy na klíč - půdní vestavby

Malířství, lakýrnictví, natěračství

Truhlářství na míru. Výroba kuchyňského a kancelářského nábytku.

Provádíme veškeré stavební práce: -obklady, dlažby, fasáda, tesařské, klempířské, pokrývačské práce, izolace plochých střech, rodinný dům, RD, sádrokartony a jiné práce.