DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Projektová činnost v plynárenství. Projektová dokumentace pro: -plynovody -plynofikace kotelen -plynovodní přípojky -vnitřní rozvody plynu pro rodinné domy -rozvody ústředního vytápění.

Klempířství a pokrývačství - realizace, opravy střech - tesařské práce - zednické práce.

Vestavěné skříně, obývací pokoje, koupelny kuchyně

Výroba, prodej: - nábytek na míru - vestavěné skříně.

Činnost: - zemní a výkopové práce - nákladní autodoprava - úklid a čístění komunikací - výstavba vodovodů a kanalizací - demoliční a bourací práce - odvoz sutí kontejnerem

Služby: - nákladní autodoprava - přeprava návěsem Walking Floor - kontejnerová doprava - odvoz a čištění obsahu septiků, jímek, žump - cisternová doprava - zemní práce

Truhlářství. Výroba - kuchyňský nábytek - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Stavební firma: - generální dodávka staveb dále: - obkladačské práce - rekonstrukce bytových jader a koupelen - tesařské práce - suchá výstavba – montáž sádrokartonových systémů KNAUF a Rigips - montáž minerálních podhledů - malířské a natěračské práce - zemní práce strojem JCB 3CX - půjčování strojů a mechanizace - pronájem ...

Obchodní a stavební společnost. Velkoobchod, maloobchod: - dřevěné desky, OSB - dveře vchodové, interiérové, protipožární - podlahy laminátové, dřevěné - sádrokartony, minerální podhledy, stavební chemie KNAUF parapety, pracovní desky - lepidla, tmely - kancelářský nábytek-kompletní vybavení interiéru -garážová vrata ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž: - topenářský - vodoinstalační materiál - bojlery - kotle - sanitní keramika - odpady a hutní materiál - nářadí. Sortiment voda - topení - plyn skladem. - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce: -topenářské -vodoinstalační -plynařské

Instalatérské a topenářské služby.

Optimalizace a řízení spotřeby elektrické energie - instalace systému pro optimalizaci elektrické energie. Elektroinstalace, elektroinstalační práce - montáž rozvodů, počítačové a telefonní sítě, kamerové, audio a video systémy.

Výškové práce provádíme řadu let, v jejichž průběhu jsme získali mnoho zkušeností. Výsledkem naší práce je paleta realizací různorodých projektů a řada spokojených zákazníků. Soustředíme se zejména na klempířské, zednické práce ve výškách a na střechách.

Provádění veškerých stavebních prací v malém i větším rozsahu. Kompletní realizace staveb a rekonstrukcí, realizace inženýrských sítí, elektroinstalace, vodovod, kanalizace a plyn. Poskytujeme zákazníkům kompletní stavební servis od přípravy zakázky, zpracování projektové dokumentace a detailní kalkulace až po vlastní realizaci díla.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Řemeslnické práce pro domácnost - elektromontáže a opravy - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - montáž nábytku - drobné zámečnické práce.

Služby: - montáže elektrického akumulačního a přímotopného podlahového vytápění

Geodetické práce - zaměření, vytyčení hranic pozemků - geometrické plány.

Zednictví, tesařství - výstavba rodinných domů - sádrokartonářské práce - zednické práce - zateplení fasád - bourací práce - tesařské práce.

Realizace střech - klempířské práce - pokrývačské a tesařské práce. Foukaná izolace - izolování stropů, střech a staveb. Sanace zdiva - vysoušení. Kontejnerová nákladní doprava - odvoz suti, zeminy - dovoz písku, štěrku.