Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavební a tesařské práce - stavby, opravy a rekonstrukce střech - stavba a montáž lešení - altány, pergoly, přístřešky.

Vodoinstalatérství, topenářství

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků

Prodej, montáž, servis - garážová vrata Zasklívání - balkóny - lodžie

Zemní a výkopové práce. Demolice. Zakládání staveb. Výkopy inženýrských sítí.

Svařování, montáže: - plastové potrubní systémy, plastových potrubních systémů. Topenářské práce, topenářství. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalatérství. Zámečnické práce, zámečnictví. Kovoobrábění, obrábění kovů.

Kontejnerová doprava vozy AVIA - 80L hákový nosič CTS OKŘÍNEK 5038. Dovoz a odvoz - písek, štěrk, dřevo, sutě, zeminy, vraky. Demolice. Zemní a výkopové práce Úpravy terénů.

Služby: - rekonstrukce bytů, koupelen - vodoinstalatérské práce - obkladačské práce - podlahářské práce - výroba kuchyně na míru - vestavné skříně

Práce: -kompletní dodávka střech na klíč: -rekonstrukce plochých střech -izolatérské práce - tepelné, hydroizolace -klempířské a pokrývačské práce -nátěry střechy a fasády budov -osazení střech oken -výškové práce.

Služby: - projekční kanceláře v oboru Technická zařízení budov (TZB)

Elektroinstalační práce. Montáž gastrozařízení do hotelů, vývařoven, škol. Stavba vysílačů.

Výstavba a rekonstrukce střech: - nátěry střech - montáž střešních oken - podbití střech - výroba pergol, zahradních domků. - kácení stromků.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, kompletní realizace rozvodů vody -TOPO, rozvody topení a odpadů. Dodávka, montáže: -kotle, radiátory -podlahové topení -domácí vodárny. Realizace novostaveb i rekonstrukce. Služby: -projekce.

Prodej - elektroinstalační materiál Montáž, opravy a revize - elektrická zařízení - hromosvody Regulace - topné systémy - vzduchotechnika

Dodávka - tepelná čerpadla -topenářské práce: -zámečnické -vodoinstalatérské

Provádíme elektroinstalace a elektromontážní práce: - elektroinstalace průmyslových a výrobních linek - výrobu a kompletaci průmyslových a bytových rozvaděčů - elektronické zabezpečení budov - inteligentní elektroinstalace - montáž osvětlení a elektroinstalace výrobních hal - revize elektro.

Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - kominické - elektroinstalační - revize plyn, elektro, komíny

Revize elektro - revize elektroinstalací - revize hromosvodů, elektrického ručního nářadí a elektro spotřebičů. Provozovna Praha: Zelenohorská 504/21 181 00 Praha 8 – Bohnice Provozovna Rakovník: Nádražní 476/7 270 51 Lužná II

Výkopové práce. Úklidové práce. Bourací a zednické práce.

Služby: - výstavba rodiných domů - realizace plotů - zámkové dlažby - natěračské práce - odstraňování náletových dřevin - vyklízení bytů, půd

Firma provádí výstavby, opravy, revize a konstrukce plynovodů a plynových zařízení. Zajišťuje kompletní projektovou přípravu staveb, dodávky staveb na klíč, záruční a pozáruční servis, montáže, revize a zkoušky plynových zařízení, kanalizace.