ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Stavba, výstavba: -rodinné domy -rekonstrukce Práce: -klempířství -pokrývačství -tesařství -zahradní úpravy -zednictví

Truhlářské práce. Výroba: -podlahy -podhledy -schody -obložkové zárubně -pergoly -obklady -zahradní domky a altány -plotové výplně

Nabídka široké palety stavebních a zednických prací a činností pro okres Kolín, Nymburk, Kutná hora a širší okolí. Provádění výstavby rodinných domů jak zděných tak i dřevodomků. Kompletní rekonstrukce rodinných domů, bytů a bytových jader. Oškrábání a otloukání omítek, štukování, malířské práce apod. Dále nabídka zateplení domů, montáž ...

Služby - hlídání dětí - služby pro rodinu a seniory - odvoz a doprava osob - soukromá mateřská škola - rehabilitační cviky - hodinový manžel - instalatérské, malířské a zahradnické práce.

Prádelna a žehlírna - čistírna oděvů - praní a žehlení prádla - hodinový manžel - elektrikářské a drobné instalační práce.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Zakázková výroba: -rozvaděče do 1000V. Montáže: -kabely pro vysokorychlostní obráběcí centra .

Firma se zabývá výrobou, prodejem a montáží stájového zařízení pro koně, kovaných polotovarů, plotů, zábradlí a parkových laviček. Výroba: - kovovýroba - zámečnictví - zhotovování jednoúčelových strojů a zařízení. Výroba: - vnitřní stájové boxy a zařízení pro koně, potřeby pro ustájení koní, doplňky pro stáje - krmelce - pro koně - ...

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - dodávka a montáž osvětlovacích těles do rodinných domů a objektů - projekce - revize - montáže elektronických zabezpečovacích systémů

Klempířství Hotový a syn Klempířské práce - měď, titanzinek, pozink a lakovaný pozink, lakovaný hliník - odvodňovací systémy, fasádní prvky - klempířské prvky na míru, vlastní výroba - vlastní nákladní doprava - ploché střechy, trapézové, taškové tabule, laťování - kompletní střechy vč. tesařských prací.

Domovní instalatérské práce: - topenářské, topenářství - vodoinstalatérské, vodoinstalační, rozvody vody Zednické práce, zednictví.

Návrh, dodávka a montáž vzduchotechniky - klimatizace - tepelná čerpadla. Stavební činnost - zateplování - rekonstrukce bytových jader. Realitní činnost.

Služby, práce: - údržba a opravy domů, bytů - zámečnické - vodoinstalace - práce se dřevem - betonování, izolace

Činnost: - zemní práce - výstavba inženýrských sítí - výstavba chodníky, parkoviště

Malířství, lakýrnictví a natěračství - malířské práce - natěračské práce.

Revize a montáž elektrických instalací. Revize nářadí a spotřebičů. Výstavba rodinných domů. Průmyslové stavby. Rekonstrukce budov.

Vodoinstalatérství - vodoinstalatérské práce - montáž sanity.

Projekce a inženýrská činnost, výstavba - bioplynové stanice Služby - geologický průzkum - využití biomasy a biodpadu jako obnovitelný zdroj energie

Práce: - malířské - natěračské - zateplování fasád

Veškeré tesařské práce Nákup a prodej - veškeré zboží Zednické práce Veškeré klempířské práce Pokrývačské práce - veškeré střechy

Podlahové studio, dodávky materiálů, instalace podlah, renovace, kompletní dodávky na klíč. Kamenná prodejna, vzorkovna, e-shop.