ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Soudní znalec v oboru elektrochnika a elektronika Revizní technik elektrických zařízení včetně hromosvodů Poskytujeme veškeré práce v elektrotechnice: - znalecké posudky - elektroprojekty - elektromontáže - opravy elektrických zařízení - revize elektrických instalací i hromosvodů - ...

Montáž, oprava: - nouzové osvětlení - průmyslové a venkovní osvětlení - rozvody NN a domácích telefonů - IT včetně diagnostiky závad - opravy světelných reklam. Elektroinstalace, montáž a opravy průmyslového osvětlení.

Nabídka veškerých prací ve výškách za pomoci horolezecké techniky, montáží hromosvodů a nátěrů a oprav fasád po ptactvu.

Kompletní dodávka nové koupelny: -grafické návrhy -výběr a dodání zboží -realizace přestavby včetně vybavení, elektroinstalace, vodoinstalace. Práce: -obkladačské, pokládka - obklady, dlažby: -nové koupelny, balkony, terasy. Rekonstrukce: -koupelny rodinných domů -bytová jádra

Výroba, kovovýroba, montáž, servis: - technické vybavení pro zvony - elektrické pohony zvonů, lineární motory - zvonkohry, konstrukce zvonkoher, ozvučení - zvonové stolice a repase zvonových stolic - konstrukce pro zvony - srdce zvonů - vše pro historické zvony - zvony pro kapličky a zvonice - věžní hodiny - hodinové ...

Kamenosochařství: -pomníky a náhrobky -výběr minimálně 50 druhů -kamenosochařské a písmomalířské práce -zlacení 24 karátovým zlatem -stříbření -stínování -pomníkové doplňky -lampy, vázy, křížky a jiné ozdoby domácí i zahraniční výroby -obklady a dlažby ze žuly -krby -vnitřní i venkovní -opravy starších pomníků -čištění ...

Služby: - projektování elektrických zařízení

Kamenosochařství: -pomníky a náhrobky -výběr minimálně 50 druhů -kamenosochařské a písmomalířské práce -zlacení 24 karátovým zlatem -stříbření -stínování -pomníkové doplňky -lampy, vázy, křížky a jiné ozdoby domácí i zahraniční výroby -obklady a dlažby ze žuly -krby -vnitřní i venkovní -opravy starších pomníků -čištění ...

Nabízíme dlažbu, obklady a vybavení koupelen. Provádíme obkladačské a HSV práce.

Zámečnictví, kovoobráběčství NC. Výroba nosičů trnů pro dálnice a cyklostezky.

Facility management - vzdělávací činnost. Dokončovací stavební práce. Dodávka dřevěných konstrukcí - ploty - pergoly - zahradní domky.

Stavební firma - výstavba rodinných domů - rekonstrukce staveb - zateplování budov - zednické práce.

Práce: -malířské, malby - bezvzduchové stříkání maleb AIRLESS kanceláře, byty, haly, provozovny. - natěračské střechy, ocelové konstrukce, fasády, okna, dveře, radiátory, betonové podlahy - protipožární nátěry na kov, dřevo atd. - nástřiky textilních tapet (COLORTAP, VARIOPAINT) - zhotovování velkoplošných reklam na fasádách objektů.

Malířství, lakýrnictví a natěračství

Práce: - zateplování budov - zasklívání lodžií

Práce: - stavební - zemní - zednictví

Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Dodávka investičních celků pyrolitických zařízení v oblasti likvidace odpadů, ekologická likvidace Montáž, opravy, revize a zkoušky: - elektrických zařízení. Projektová činnost ve výstavbě.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Výstavba, rekonstrukce, opravy: -plynovody a domovní přípojky. Držitel certifikátu systému řízení jakosti dle EN ISO 9001:2000, BS EN ISO 9001:2000, DIN EN ISO 9001:2000, ČSN EN ISO 9001:2001 .

Přípravné a dokončovací stavební práce.

Společnosti SK-EKO Systems s.r.o. a SK-EKO Pardubice s.r.o. vznikly v roce 1995 a 1998. Společnost certifikována ISO 9001 a 14000 Ekologické likvidace: - speciální a nebezpečné odpady. Demoliční a stavební činnost. - likvidace technologických celků Provozování skládek inertních odpadů. Sběr, recyklace: - akumulátory, autobaterie, ...

Zámečnictví, nástrojářství