DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Hledáte firmu, která se postará o renovaci vaší střechy? Potom neváhejte a kontaktujte firmu ROOFTEC CZ s.r.o. Naše společnost nabízí zákazníkům profesionální renovace střech a střešních krytin pro prodloužení jejich životnosti. Jedná se o relativně levný a také účinný způsob prodloužení životnosti střechy a zamezení růstu mechů.
ROOFTEC CZ s.r.o. - renovace střech
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
Malířství, natěračství, malíř, natěrač. Menší zednické práce opravy omítek, zapravení záseků po elektrikářích, přizdění, zazdění atd. Stěrkování nabízíme stěrkování pro dokonale hladké stěny Montáž dekorativních lišt ke stropům a na stěny Nátěry fasád nové, starší, hrubé - brizolit Likvidace škod po zatečení plísně, skvrny ...

Služby, řemesla: - podlahářství - renovace a montáž sportovních podlah

Montáže, instalace: - technologie ekologického bydlení: - solární technika, systémy pro přípravu teplé vody, ohřev bazénové vody a k přitápění budovy. Vodoinstalatérství - vodoinstalační práce Topenářství - topenářské práce.

Práce: -obkladačské a dlaždičské -sádrokartonářské -podlahářské -úpravy interiérů -elektroinstalační -instalační

Služby: - trhací práce, odstřely - stavební projekce

Stavební práce: - rekonstrukce koupelen a bytů - obklady, dlažby - sádrokartonářské práce - zednické - malířské, lakýrnické - elektroinstalace - vodoinstalace

Služby: - zateplení objektů - rekonstrukce bytových jader - elektroinstalace - půdní vestavby - montáž sádrokartonu

Práce: - zednické - malířské - rekonstrukce bytů - rekonstrukce bytových jader

Reklamní činnost, reklama: - výroba, montáž digitálního samolepícího tisku - polepy automobilů - řezaná grafika - tvorba webových stránek - vizitky, letáky, katalogy Elektroinstalace.

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Prodej, pokládka, montáž: -sportovní povrchy REGUPOL -protihlukové izolace -antivibrační izolace -izolace proti vodě -izolace tepelné.

Podlahářství, prodej, montáž: - dřevěné podlahy - laminátové - PVC - koberce

Služby: - zemní práce - demolice, bourací práce - nákladní autodoprava

Služby: - výškové práce - mytí a údržba všech typů vnějšího opláštění budov - zdravotní ošetřování a kácení stromů

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.

Služby: - autoservis - pneuservis - prodej autodílů - nákladní autodoprava - zemní práce

Stavební práce. Stavby na klíč, půdní vestavby, rekonstrukce, řešení vodoinstalace, výměna oken.

Služby: - zasklívání lodžií - montáž rolety, žaluzie, markýzy

Stavební společnost - bytová výstavba - dodávka staveb - rekonstrukce a revitalizace budov - zemní a výkopové práce.

Kompletní dodávka podlah: - vinylové, laminátové, PVC, koberce, linoleum, korkové, parkety. Podlahářské práce, podlahář, pokládka.

Truhlářství, výroba, služby: - nábytek na míru - opravy starožitného nábytku - restaurování - řezbářské práce